Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică s-a simţit rău şi este tratat de medici după ultima înfrângere! Secundul a vorbit la conferinţa de presă după ce turcii au anunţat că va fi dat afară

Şumudică s-a simţit rău şi este tratat de medici după ultima înfrângere! Secundul a vorbit la conferinţa de presă după ce turcii au anunţat că va fi dat afară

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a întâmpinat probleme grave după ultima înfrângere din campionat, scor 1-2 contra lui Goztepe.

După meci, Şumudică a fost preluat de medici, deoarece i s-ar fi făcut rău. La conferinţa, de presă premergătoare partidei a venit secundul lui, Gabriel Mărgărit, care a oferit detalii despre starea fostului antrenor de la CFR. 

”Îmi cer scuze în numele lui Marius Şumudică, nu a putut veni, pentru că se simte foarte rău, se află înăuntru, alături de medicii noştri. Am condus cu 1-0 până în minutul 15, a fost un penalty, iar după acel penalty, o lipsă de încredere a apărut în echipă. Unii jucători noi au venit la noi chiar la acest meci. Sigur că nu este uşor să-i adaptezi în echipă cu doar două antrenamente.

I-am trimis în primul 11 pentru că am considerat că era nevoie de sânge proaspăt. Vor mai veni jucători în zilele următoare. Vom încerca să facem totul împreună în acest campionat, vom face totul să rămânem în Super Lig”, a spus Mărgărit, la conferinţa de presă, potrivit publicaţiei Haber.

Turcii de la Yeni Malatyaspor vor să îl dea afară pe Marius Şumudică

După eşecul de vineri, turcii s-ar fi enervat şi ar fi decis să pună capăt înţelegerii pe care o au cu Şumudică. Informaţia a fost confirmată chiar de cotidianul turc Fanatik, care a dezvăluit această informaţie la câteva minute după finalul meciului.

Şumudică a fost găsit răspunzător pentru rezultatele slabe pe care clubul din prima ligă turcă le-a înregistrat în actualul sezon. Echipa pe care o pregăteşte Şumudică este pe ultimul loc în clasament, iar despărţirea dintre cele două părţi ar urma să fi anunţată oficial în următoarea perioadă de timp.

Afla mai multe despre: marius şumudică-turcia-yeni malatyaspor 

viewscnt
Articole similare