Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, scandal uriaş în Turcia. Susţine că cineva a încercat să-l mituiască: ”Mi-au oferit 50.000 de euro”. Pentru ce erau banii

Şumudică, scandal uriaş în Turcia. Susţine că cineva a încercat să-l mituiască: ”Mi-au oferit 50.000 de euro”. Pentru ce erau banii

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a provocat un nou scandal în Turcia după ce a declarat că un impresat a încercat să-l mituiască, pentru a accepta un transfer la echipa sa, Gaziantep. Antrenorul român susţine că doi agenţi de jucători i-au propus 50.000 de euro pentru a promova un jucător la conducere şi a le transmite că vrea să-l transfere la Gaziantep.

Marius Şumudică este unul dintre cei mai vocali antrenori din Turcia. Fostul campion al României este nemulţumit că şefii clubului nu-i aduc jucători. Gaziantep nu a câştigat niciun meci în primele trei etape, înregistrând un eşec cu Galatasaray şi două egaluri cu Fatih Karagumruk şi Goztepe. Însă Şumudică are şi altfel de probleme în Turcia.

Marius Şumudică susţine că doi impresari au încercat să-l mituiască

Antrenorul român a făcut o dezvăluire care a agitat apele în Turcia. Şumudică susţine că a fost sunat de doi impresari care i-au propus un jucător. Mai mult, aceştia i-au promis 50.000 de euro dacă îl va lăuda pe acel jucător în faţa conducerii, pentru a-l transfera la Gaziantep.
”Săptămâna trecută mi-a fost propus un jucător. Doi manageri din Turcia m-au sunat. Nu accept aşa ceva, pentru că mi-au oferit 50.000 de euro. Au vrut să spun conducerii doar că ”este un bun jucător de fotbal”. Aşa mi-au spus [...] Acest jucător a marcat un gol anul trecut. Cum să-l aduc aici, cum să-mi asum responsabilitatea asta?”, a declarat Marius Şumudică, citat de Anadolu Agency. 

Şumudică se declară în continuare nemulţumit că şefii nu fac transferuri

Gaziantep a început slab acest sezon, cu un eşec şi două egaluri în primele trei etape din Turcia. Marius Şumudică a izbucnit din nou şi spune că este nevoit cu acest lot să se bată pentru evitarea retrogradării
”Nu mă pot concentra pe construirea unei echipe. Este dificil pentru un antrenor să lucreze aşa. Voi continua să joc cu jucătorii pe care îi am. Îmi place acest oraş, îmi plac oamenii care trăiesc aici, dar a devenit dificil pentru mine. Nu-mi este uşor. Am avut în perioada asta cel mai greu moment din cariera mea de 17 ani de antrenorat [...] Anul acesta ne vom lupta să nu retrogradăm. Am spus asta acum o lună. Nu spun asta după 3 meciuri. Nu sunt asta pentru că am pierdut puncte”, a mai spus Şumudică. 
 

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare