Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică se plânge de selecţia lui Contra şi îi transmite un mesaj dur: "Contra e orgolios, dar să ţină cont de faptul că acest fundaş e foarte bun meci de meci"

Şumudică se plânge de selecţia lui Contra şi îi transmite un mesaj dur: "Contra e orgolios, dar să ţină cont de faptul că acest fundaş e foarte bun meci de meci"

Echipa națională

Comentarii

Marius Şumudică nu e mulţumit cu lotul pe care Cosmin Contra l-a făcut pentru cele două meciuri din preliminariile Euro cu Suedia şi Feroe. Tehnicianul consideră că de la "naţională" n-avea cum să lipsească Valerică Găman.

"Valerică Găman trebuie chemat. Este cel mai bun fundaş din Arabia Saudită, conform notelor din campionat, al celei mai bune apărări din Golf. N-o spun că e elevul meu. Eu cred că s-a interpretat greşit o chestie, acum jumătate de an. Valerică a vrut să rămână cu soţia în Arabia, fiindcă năştea şi era singură cuc acolo, fără familie. În plus, era şi accidentat.
 
S-a interpretat în ţară că n-a vrut să vină la lot când a fost convocat, iar acum plăteşte nemeritat. Contra e orgolios, dar să ţină cont de faptul că acest fundaş e foarte bun meci de meci şi se duelează cu superfotbalişti aduşi cu zeci de milioane de euro, precum Gomis, Prijovici, Giuliano şi alţi sud-americani, de-ţi fac mingea să tremure de frică. În fine, s-a renunţat uşor la Găman", a declarat Şumudică pentru Gazetă.
 
Primele două partide ale tricolorilor în preliminarii sunt împotriva Suediei, în deplasare, pe 23 martie, ora 19:00, şi contra Insulelor Feroe, la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, pe 26 martie, ora 21:45.
 

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare