Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Şumudică se poate întoarce în Turcia! Probabil că e în vizorul mai multor cluburi” EXCLUSIV

”Şumudică se poate întoarce în Turcia! Probabil că e în vizorul mai multor cluburi” EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Într-un interviu acordat Telekom Sport, Silviu Lung Jr a vorbit despre posibila revenire a lui Marius Şumudică în campionatul Turciei

Silviu Lung Jr a lucrat cu Marius Şumudică la Kayserispor. Internaţionalul în vârstă de 32 de ani a comentat plecarea antrenorului de la echipa campioană a României: ”Şumi a avut rezultate foarte bune, în Turcia, la fel a rezistat doi ani la o echipă, ceea ce e foarte greu in Turcia sa rezisti doi la o echipă. Ba chiar a avut şi performanţe bune. Acum, nu stiu ce s-a intamplat, în campionat ei (n.r CFR) au mers foarte bine cu maxim de puncte în 7 etape, dar probabil au avut alte aspiraţii europene, dar dacă nu îţi faci pe masură de UEL sau UCL e foarte greu să ajungi acolo. Probabil că ei anul acesta au avut o echipă de grupele Conference League.” a spus Silviu Lung Jr într-un interviu acordat Telekom Sport.

Portarul lui Kayseri crede că Şumudică se poate întoarce în campionatul Turciei oricând: ”Nu ştiu, el a făcut treabă aici, a avut rezultate bune şi probabil că e în vizorul mai multor cluburi, de ce nu” a mai spus Lung Jr.

El a mărturisit că regretă că nu a apucat să lucreze şi cu Dan Petrescu în Turcia: ”Cu Dan nu am apucat din pacate să lucrez. El a venit în perioada în care eram accidentat. Doar ce începusem recuperarea în sală şi nu am apucat deloc să lucrez cu el” a spus Lung Jr.

Silviu Lung Jr (33 de ani) a început fotbalul la Universitatea Craiova, apoi timp de şase sezoane a evoluat la Astra Giurgiu, alături de care a cucerit titlul în Liga 1, Cupa României, dar şi două Supercupe ale României. În 2017 a semnat cu formaţia Kayserispor, acolo unde a colaborat şi cu Marius Şumudică. 

Afla mai multe despre: silviu lung jrşumudică 

viewscnt
Articole similare