Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, şedinţă fulger cu jucătorii. Camora şi Arlauskis, reacţie categorică după toată nebunia de la CFR Cluj

Şumudică, şedinţă fulger cu jucătorii. Camora şi Arlauskis, reacţie categorică după toată nebunia de la CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică a avut o scurtă şedinţă cu jucătorii în această dimineaţă, în magazinul oficial al clubului, la care au participat şi Arlauskis şi Camora.

Scene greu de imaginat la CFR Cluj. Marius Şumudică şi jucătorii n-au fost lăsaţi să intre în baza de pregătire, deşi aveau programat un antrenamet la ora 11:00.

Neluţu Varga a fost cel care a dat ordinul ca accesul acestora să fie interzis, după ce a decis să-i demită pe Marius Şumudică pe Marian Copilu. Astfel, Şumudică a ajuns să ţină o şedinţă fulger cu jucătorii, în magazonul oficial al clubului.

Şumudică, şedinţă cu jucătorii în magazinul oficial al clubului. Ce au spus Arlauskis şi Camora

Marius Şumudică şi jucătorii au fost lăsaţi să aştepte în faţa porţilor bazei de antrenament. Cu această ocazie, antrenorul în vârstă de 50 de ani a organizat o şedinţă fulger cu jucătorii.

Cum în cantonament n-au avut acces, aceştia au mers în magazinul oficial al clubului, în încercarea de a ţine discuţiile departe de reprezentanţii presei.

Surse Telekom Sport susţin că Marius Şumudică a avut un discurs în care a încercat să vadă şi ce jucători îl susţin în conflictul cu cei din conducerea clubului:

”Cine e cu mine, e cu mine. Cine nu, să se ducă cu noul antrenor, la ora 17:00”, le-a transmis Şumudică jucătorilor.

De altfel, Neluţu Varga a mutat la ora 17:00 antrenamentul care era programat la ora 11:00. Tot la 17:00 ar urma să le fie prezentat jucătorilor şi noul antrenor.

Giedrius Arlauskis şi Mario Camora, doi dintre greii vestiarului, au fost printre cei care s-au revoltat faţă de măsurile luat de Neluţu Varga după eşecul cu 1-6 la general în faţa celor de la Steaua Roşie Belgrad.

Cei doi sunt foarte supăraţi că Marius Şumudică şi Marian Copilu au fost demişi şi au promis că vor merge să-i ceară explicaţii patronului Neluţu Varga.

Cei doi jucători au o relaţie special cu Marian Copilu, astfel că decizia conducerii nu le-a picat deloc bine.

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare