Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică şi-ar dori să antreneze în campionatele tari ale lumii. Cu cine a negociat antrenorul român

Şumudică şi-ar dori să antreneze în campionatele tari ale lumii. Cu cine a negociat antrenorul român

Fotbal

Comentarii

Şumudică are un start bun de campionat la cârma lui Kayserispor. Echipa românului ocupă locul 3 în campionatul Turciei, la egalitate de puncte cu Beşiktaş şi cu trei lungimi în faţa lui Fenerbahce.

Tehnicianul român a devzăluit că înainte de a semna cu gruparea din Turcia a purtat negocieri cu revelaţia sezonului din Franţa, Nantes, formaţie pregătită acum de Claudio Ranieri şi la care evoluează internaţionalul român Ciprian Tătăruşanu. După opt etape, Nantes ocupă locul 4 în Ligue 1, cu 16 punte, şase mai puţin decât liderul PSG.

Şumi spune însă că, în acest moment, un pas înainte pentru el ar fi să antreneze în campionate precum cele ale Spaniei sau Italiei.

”Mai sus de Liga turcă ar trebui să ajung prin Italia, prin Spania, deci e destul de greu. Eu îmi văd lungul nasului şi eu cred că toţi antrenorii români ar trebui să şi-l vadă, fiindcă e destul de greu să antrenezi, doar conjuntural aşa probabil să ajungi. Pentru mine atât Contra cât şi Gâlcă, cu tot respectul pe care îl au, ei cred că au ajuns antrenori în Primera mai mult pentru trecutul lor ca fotbalişti acolo, fiind că e destul de greu să antrenezi în Prima Division, e destul de greu să antrenezi în Serie A, în Franta”, a declarat Şumudică la Telekom Sport.

”Eu am fost în discuţii, vă spun acum în premieră, acum vreo 6 luni cu Nantes, dar era foarte greu, eram pe o lista de 9 antrenori, probabil eram chiar al optulea ca CV, ca orice. E greu să accezi şi să ajungi acolo, dar Turcia e un campionat foarte puternic şi mă simt foarte bine aici şi mi-aş dori să rămân cât mai mult aici”, a mai spus antrenorul român.

Afla mai multe despre: şumudicăsumudica negocieri cu nanteskayseri,  

viewscnt
Articole similare