Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică şi-ar dori să lucreze la FCSB: ”Dacă se va întâmpla asta, voi câştiga titlul la pas!”

Şumudică şi-ar dori să lucreze la FCSB: ”Dacă se va întâmpla asta, voi câştiga titlul la pas!”

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică spune că este dispus să lucreze cu Gigi Becali la FCSB. Antrenorul lui Kayserispor susţine că ar lua titlul fără emoţii dacă s-ar ajunge la o asemenea colaborare.

Marius Şumudică a avut rezultate excelente la Astra, club căruia i-a adus primul titlu din istorie. Calităţile arătate la echipa din Giurgiu l-au adus în vară pe lista lui Gigi Becali, cu care are o relaţie foarte bună, deşi Marius Şumudică s-a declarat antistelist convins.

Mihai Stoica s-a opus însă şi antrenorul în vârstă de 47 de ani a acceptat oferta venită de la Kayserispor. În Turcia, a reuşit să transforme o echipă care se bătea la retrogradare într-una care speră la cupele europene. Însă recunoaşte că ar fi tentat să antreneze FCSB-ul: ”Singurul om din Liga 1 cu care aş lucra e Gigi Becali! Şi garantez că, dacă se va întâmpla asta, voi câştiga titlul de campion la pas”, a spus Şumudică pentru Gazeta Sporturilor.

N-ar fi exclus ca această colaborare să înceapă în vară, când îi expiră contractul lui Nicolae Dică. Gigi Becali a declarat că nu-i va prelungi contractul lui Dică dacă acesta ratează titlul.

Afla mai multe despre: nicolae dicagigi becalimarius sumudica 

viewscnt
Articole similare