Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică şi o echipă din Golf, oferte mai bune pentru Nistor! Dinamo a refuzat aproape un milion de euro şi un salariu colosal pentru jucător şi l-a vândut la Craiova

Şumudică şi o echipă din Golf, oferte mai bune pentru Nistor! Dinamo a refuzat aproape un milion de euro şi un salariu colosal pentru jucător şi l-a vândut la Craiova
Comentarii

Suporterii dinamovişti n-au trecut peste vânzarea lui Dan Nistor (31 de ani) la U Craiova şi au revenit cu un nou mesaj la adresa conducerii, în care susţin că şefii din Ştefan cel Mare au refuzat oferte mult mai avantajoase pentru club şi pentru jucător, doar pentru ca acest să sfârşească prin a juca pentru o rivală a roş-albilor. Transferul lui Nistor la Craiova s-a oficializat luni, pe 6 ianuarie.

PCH a postat un mesaj pe pagina de Facebook în care a transpus situaţia de la Dinamo într-o piesă a celebrului Moliere, "Les fourberies de Scapin". Ultraşii "câinilor" susţin că Dinamo a spus pas unor oferte din Golf şi de la echipa lui Marius Şumudică, Gazişehir Gaziantep, mult mai avantajoase, în favoarea cedării lui Nisor la Craiova.

Redăm mai jos, integral, mesajul postat de dinamovişti pe Facebook:

"LES FOURBERIES DE SCAPIN



Una din cele mai bune comedii scrise de Moliere.

Scapino este o slugă care face tot posibilul să-i mulţumească pe cei doi stăpâni ai săi. Imaginaţi-vă un personaj care joacă la două capete... şi pentru RIN şi pentru Clanul Butoane.

După cum sugerează şi numele său, Scapino e tipul care scapă cu bine din orice situaţie complicată, oricâte combinaţii şmechereşti ar face.

Trebuie să-l vedeţi pe Horaţiu Mălăele în rolul lui Scapino. Magistral!

Într-una din negocierile lui, când trebuie să obţină un cal pentru unul din stăpânii săi, Scapino încearcă să prezinte o valoare cât mai mică a calului. Foloseşte diminutive, inventează termeni prin care să reducă la minim imaginea şi dimensiunea bunului pe care se străduieşte să-l obţină.

”Un cal, un catâr, un catâraş, un catârel... Macăr o vulpe, o găină, un pui, un ou, o bomboană, un nimic, un bună ziua, un flaf, un flingher, un flapşoi, un flocoşmacher, o ciociobaură, un flasboţ, un ciocioplan, ciociopiţ, un climbăr, un târţ.

Aşa a negociat şi robul acestui stăpân avar pe care îl are Dinamo:

Nistor, din cal de rasă a ajuns să fie vândut ca un flocoşmacher, ca un ciciopiţ, ca un nimic mic mic, cât o ciociobaură, cât un ţârţ...

Pe Nistor l-au scos la vânzare ca pe un sac de cartofi.
350.000 euro + un jucător bunicel la schimb. A doua zi preţul era de 300.000 + un jucător
Apoi Nistor s-a arătat deranjat că s-a negociat fără ca el să fie întrebat şi a declarat că nu are de gând să plece.

A treia zi preţul era de 275.000 euro, fără niciun jucător la schimb.

A patra zi preţul era de 260.000 euro.

Dacă Bogdan Scapino mai negocia câteva zile, Nistor ar fi ajuns să coste cât un flaf, cât un ţârţ.

Devalorizarea sacului de cartofi, care de la o zi la alta devine legătură de praz şi apoi se rezumă la o ceapă, ridică serioase semne de întrebare.

La fel cum semne de întrebare, chiar mai serioase, sunt acestea:

- E adevărat că echipa lui Şumudică, Gaziantep, înaintase o ofertă pentru Nistor MULT MAI AVANTAJOASĂ, atât pentru club cât şi pentru jucător?
- E adevărat că o echipă din zona arabă a oferit 200.000 euro (aproape de suma de la Craiova) pentru un împrumut până în vară, cu opţiune de cumpărare pentru 500.000 euro şi un salariu de 40.000 euro pentru Nistor?
- E adevărat că au fost respinse aceste variante MULT MAI PROFITABILE doar pentru că de acolo Scapino nu mirosea niciun comision?"
, scriu fanii dinamovişti pe Facebook.

Dinamo l-a vândut pe Dan Nistor la U Craiova pentru 260.000 de euro, iar transferul a devenit oficial luni, pe 6 ianuarie. Fostul căpitan din Ştefan cel Mare a semnat un contract valabil pe doi ani şi jumătate şi va purta numărul 16 pe tricou în Bănie.

Afla mai multe despre: pchofertedan nistoru craiovadinamo 

viewscnt
Articole similare