Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică: ”Sunt dezamăgit. Penalty-urile sunt o loterie” Antrenorul campioanei despre lupta la titlu: ”Nu ştiu dacă ne luptăm cu ei”

Şumudică: ”Sunt dezamăgit. Penalty-urile sunt o loterie” Antrenorul campioanei despre lupta la titlu: ”Nu ştiu dacă ne luptăm cu ei”

CFR Cluj

Comentarii

Universitatea Craiova, câştigătoarea Cupei României, a câştigat în premieră Supercupa României, după ce a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2, după loviturile de departajare pe CFR Cluj, campioana Ligii I.

La finalul celor 90 de minute, când scorul a fost 0-0, nu s-au mai disputat prelungiri, trecându-se direct la loviturile de departajare.

La loviturile de departajare au marcat: J. Rodriguez, Costache / Gustavo, Găman, Cicâldău, Markovici. Pigliacelli a apărat două lovituri de la 11 metri. Portarul italian a fost declarat şi cel mai bun jucător al meciului. 

”Sunt dezamăgit pentru că aceste lovituri de departajare sunt o loterie. Se aleg porţile, te duci la poarta adversă, totul a fost contra noastră. Am avut situaţii de a marca în timpul meciului. Asta e, fotbalul te pedepseşte. Nici nu au ajuns la poarta noastră.

Am trăit cu maximă intensitate, un joc dificil, cu o echipă bună. Îi felicit şi le doresc baftă. Nu ştiu dacă ne luptăm cu ei la titlu, nu pot să spun asta. Noi mai avem de muncit” a spus Şumudică, antrenor care a plecat imediat de la declaraţii.

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare