Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, surprins de rezultatele de la FCSB: "Eu îi vedeam campioni". Ce spune de Budescu şi Alibec

Şumudică, surprins de rezultatele de la FCSB: "Eu îi vedeam campioni". Ce spune de Budescu şi Alibec

FCSB

Comentarii

Deşi era marea favorită la titlu, FCSB a pierdut surprinzător meciul de la Iaşi, iar acum are şanse mici de a se impune în Liga I. Nu numai jocul rezultatelor este împotriva roş-albaştrilor, ci şi atmosfera din vestiar. Foştii jucători ai Astrei, Alibec şi Budescu, au avut nenumărate conflicte cu Dică, iar în apărarea lor a sărit Marius Şumudică.

"Nu mă aşteptam ca FCSB să piardă titlul, eu am spus că sunt campioni, dar chiar nu mă aşteptam să piardă la Iaşi. Cred că acum CFR Cluj nu mai poate pierde campionatul" , a declarat Marius Şumudică. Meciuri live din Liga 1 sunt la Telekom Sport. 
 
Întrebat de discuţiile aprinse pe care le au Budescu şi Alibec cu Nicolae Dică, Marius Şumudică nu s-a ferit să vorbească despre foştii săi jucători: "Această întrebare mi se tot pune de doi ani de zile. Eu m-am înţeles foarte bine cu Alibec şi cu Budescu. Dar probabil eu ştiam ce să le cer, ştiam ce să le ofer, ştiam ce să le zic să-mi dea înapoi.
 
Nu am nici eu o baghetă magică, nu sunt nici Mourinho, nici Guardiola. Pur şi simplu, am avut o relaţie umană, m-au respectat şi au dat tot ce au putut. Să nu creadă cineva acum că vânez postul cuiva. Dică mi se pare un antrenor bun, un antrenor care a făcut oarecare performanţă" , a continuat Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: sumudicaalibecbudesculiga 1steauafcsbastra 

viewscnt
Articole similare