Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt aici de o săptămână şi nu am dormit prea bine. Nu se mai poate!”. Lumina de la capătul tunelului se stinge pentru Dinamo

”Sunt aici de o săptămână şi nu am dormit prea bine. Nu se mai poate!”. Lumina de la capătul tunelului se stinge pentru Dinamo

Superliga

Comentarii

Dinamo a reuşit un nou rezultat umilitor, fiind înfrântă în deplasare, la Mediaş, cu scorul de 4-1. Criza continuă în Ştefan cel Mare, iar, pentru prima dată în istorie, ”câinii” par favoriţi la retrogradare.

Criza din Ştefan cel Mare nu este nici pe aproape de a se termina, după un nou rezultat execrabil obţinut de Dinamo. ”Câinii” au fost învinşi cu uşurinţă de Gaz Metan, continuând seria de 14 meciuri fără victorie.

Ultima dată când ”câinii” au obţinut toate punctele a fost pe 31 ianuarie. Atunci, dinamoviţtii se impuneau cu 1-0 la Arad, în faţa lui UTA, graţie unui gol marcat de Deian Sorescu, din penalty.

Lumina de la capătul tunelului se stinge pentru Dinamo

În urma umilinţei cu Gaz Metan, Dusan Uhrin a găsit cu greu explicaţii pentru jocul prestat de baieţii săi. Tehnicianul ceh a recunoscut că presiunea pusă pe el de poziţia ocupată i-a cauzat foarte mult stres şi a promis că este în căutarea a soluţii pentru situaţia echipei.

”Este o situaţie dificilă pentru noi şi trebuie să vorbim cu jucătorii, să facem mai mult, pentru că nu este suficient. Rezultatul e rău pentru noi. Luăm gol mult prea uşor, de fiecare dată.

Situaţia e grea, a fost de la început de când am venit şi până acum n-am ajutat Dinamo, e foarte dificil şi pentru mine, dar trebuie să vorbesc cu jucătorii să facem mai mult, pentru că nu e suficient pentru mine.

Am făcut greşeli catastrofale de fiecare dată şi nu pot să spun nimic despre asta pentru că nu ştiu cum e posibil să greşim aşa. Avem nevoie de puţin noroc pentru a marca gol, deoarece atunci când primim gol, putem marca şi noi de asemenea.

Adam a avut ocazii şi de fiecare dată s-a întâmplat la fel. Fiecare meci pentru noi e la fel şi fiecare joc e un meci-cheie pentru rămânerea în prima ligă. Sunt aici de o săptămână şi nu am dormit prea bine, trebuie să fiu onest, mă gândesc doar la ce să îmbunătăţesc la această echipă pentru că aşa nu se mai poate!” a declarat Dusan Uhrin.

Afla mai multe despre: liga 1gaz metan dinamogaz metan mediaşdinamo bucureştidusan uhrin 

viewscnt
Articole similare