Experiențe împreună.
You are here:

"Sunt ambele, stricatule!" Eugenie Bouchard a explodat după aluzia făcută tot mai des la adresa ei. Răspunsul devenit viral

"Sunt ambele, stricatule!" Eugenie Bouchard a explodat după aluzia făcută tot mai des la adresa ei. Răspunsul devenit viralgalerie foto

Tenis

Comentarii

Eugenie Bouchard este fără îndoială una dintre cele mai cunoscute jucătoar de tenis din lume, însă tot mai mulţi fani o critică pentru atenţia deosebită pe care o acordă imaginii.

Bouchard (25 de ani) a traversat cea mai bună formă a carierei în 2014, când abia împlinise 20 de ani, iar de atunci pare să nu se mai regăsesască, iar veniturile sale sunt generate în special din publicitate.


Acesta este şi motivul pentru care mulţi fani o ironizează pe reţelele de socializare şi se întreabă adesea dacă Eugenie mai joacă tenis sau sportul alb a rămas doar un pretext prin care canadianca îşi sporeşte publicitatea.

Glume care în mod evident o deranjează pe Bouchard, drept dovadă şi răspunsul acid dat unui fan care la ultima postare (o imagine în care un stilist o pregătea pe sportivă pentru o şedinţă foto) s-a întrebat dacă urmăreşte un fotomodel sau o jucătoare de tenis.  "Both, bitch! (trad. Ambele, stricatule)", a fost răspunsul lui Bouchard care s-a viralizat pe reţelele de socializare.


viewscnt
Articole similare
Ana Maria Popescu, atac dezlănțuit la șefii sportului după medalia de la Tokyo: ”Să...