Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt anumiţi oameni care vorbesc că noi am trucat testele". Andrei Burcă a răbufnit după săptămâna de foc de la CFR Cluj!

"Sunt anumiţi oameni care vorbesc că noi am trucat testele". Andrei Burcă a răbufnit după săptămâna de foc de la CFR Cluj!

CFR Cluj

Comentarii

Fundaşul central al lui CFR Cluj, Andrei Burcă, i-a criticat pe cei care consideră că actuala campioană a României a apelat la o strategie pe finalul acestui play-off.

VIDEO | CFR Cluj - FC Botoşani 1-0 (Deac 41)

"O victorie foarte importantă, aveam nevoie de această victorie pentru că dacă nu reuşeam să câştigăm în această seară Craiova putea să se distanţeze şi după era mai complicat pentru noi. Să nu te antrenezi zece zile aproape este imposibil. Cel puţin ce am păţit la Mogoşoaia... Eu am stat cu Adiţă (n.r. - Păun) în cameră şi a doua zi m-au izolat într-o cameră, până vineri îmi lăsau mâncarea la uşă şi plecau. 

Sunt anumiţi oameni care vorbesc că noi am trucat testele ca să nu jucăm meciul cu FCSB înseamnă că nu gândesc. Mi-am anunţat şi familia, am coronavirus, e imposibil să nu am. Am zis asta e, mergem înainte, vedem ce se întâmplă cu boala. Am vzăut simptomele la Adiţă, mi-a spus că a avut febră nu prea mare şi că l-a durut puţin capul o zi. Sper să se facă repede cât mai bine şi nu doar el, tot stafful, toţi jucătorii. 

O să fie proaspeţi (n.r. - jucătorii de la FCSB), pe noi o să ne omoare şi drumul şi acest meci, dar nu avem timp de scuze acum, mai sunt două finale", a declarat fundaşul central al lui CFR Cluj.  

CFR Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FC Botoşani, în etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au disputat primul meci, după ce 26 de jucători şi membri ai staff-ului, inclusiv antrenorul Dan Petrescu, au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, la 18 iulie. În urma acestui rezultat, campioana en titre se menţine în lupta pentru titlu, având un punct mai puţin decât liderul campionatului, CS Universitatea Craiova.

Clasamentul play-off-ului: 1. U Craiova – 44 de puncte, 2. CFR Cluj – 43 de puncte, 3. Astra – 33 de puncte, 4. FCSB – 31 de puncte, 5. FC Botoşani – 29 de puncte, 6. Gaz Metan – 25 de puncte

 

Afla mai multe despre: andrei burcacfr cluj 

viewscnt
Articole similare