Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt capabili de orice! Ne anulează şi două goluri!" Explicaţia lui Becali: de ce a cerut arbitri străini la meciul cu CFR! Se teme inclusiv de o depunctare

"Sunt capabili de orice! Ne anulează şi două goluri!" Explicaţia lui Becali: de ce a cerut arbitri străini la meciul cu CFR! Se teme inclusiv de o depunctare

Superliga

Comentarii

FCSB a cerut oficial arbitri străini pentru partidele cu miză din play-off, iar prima ocazie e reprezentată de meciul cu CRF Cluj, din etapa a 5-a a play-off-ului.

Gigi Becali e convins că există o conspiraţie împotriva echipei sale şi nu vrea să mai rişte nimic în lupta pentru titlu.

  • CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, 14 aprilie, de la 21:00, în direct pe Telekom Sport 1

Nemuţumit de golul anulat de brigada lui Haţegan în victoria cu Craiova, scor 3-2, becali se declară convins că echipa sa n-ar putea să câştige la Cluj, dacă meciul va fi arbitrat de un român.

Mai mult, Becali susţine că se teme că echipa sa ar putea fi depunctată, în cazul în care va mai critica public arbitrajele.

"Nu vreau sa mai vorbesc, pentru că ei abia aşteaptă. Sunt capabili de orice, sunt capabili să spună, dacă trecem peste CFR, că am facut declaraţii defăimatoare şi să mă ducă la comisii. După, te mai şi depuncteaza...

Am cerut deja arbitri din străinatate la meciul cu CFR! Nu ai cum să câştigi altfel. Cu CFR nu îţi anuleaza un gol, îţi anuleaza şi două!

FCSB e cea mai dezavantajată echipă, uitaţi-vă la statistici! Cea mai avantajata e Craiova, apoi CFR"
, a declarat Gigi Becali la ProX.

Afla mai multe despre: cfrbecaliarbitru 

viewscnt
Articole similare