Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sunt cărţile deja făcute? Spaniolii anunţă că Mourinho şi-a ales deja secundul la Real Madrid

Sunt cărţile deja făcute? Spaniolii anunţă că Mourinho şi-a ales deja secundul la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Jose Mourinho pare condamnat la Manchester United, însă paradoxal, ar putea ajunge la Real Madrid. Tehnicianul portughez este anunţat de presa spaniolă drept principala opţiune a lui Florentino Perez pentru înlocuirea lui Julen Lopetegui, actualul antrenor al echipei merengue.

În cadrul emisiunii El Chiringuito, jurnalistul Eduardo Inda a confirma că Mourinho este principala ţintă a madrilenilor, dar că Florentino Perez întâmpină dificultăţi pentru a-l aduce înapoi la Madrid, întrucât portughezul are un contract ferm cu United.

Şi mai ales o clauză de reziliere generoasă. Nici United nu îl poate concedia atât de uşor, pentru că Mourinho şi-a făcut un contract beton, iar clubul britanic ar fi obligat să-i plătească o sumă foarte mare dacă îl dă afară.

Inda susţine însă că Mourinho va reveni pe Bernabeu: ”Ne place sau nu, Mourinho va antrena din nou la Real” spune fostul director de la MARCA.  Acesta anunţă că tehnicianul portughez şi-a găsit deja secundul: ”Intenţia lui este clară. Când se va întoarce îl vrea pe Xabi Alonso lângă el. Asta e ideea pe care o are acum Mou în cap” anunţă acelaşi Inda.

  • 3 trofee a câştigat Mourinho la Real Madrid
  • 71.9% este procentajul de victorii la Madrid
  • 27 de meciuri a pierdut Mou pe Bernabeu

Afla mai multe despre: jose mourinhoreal madridxabi alonso 

viewscnt
Articole similare