Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Sunt chiar nesimţiţi”. Dumitru Dragomir îi atacă pe jucătorii României. Varianta propusă pentru banca tehnică

„Sunt chiar nesimţiţi”. Dumitru Dragomir îi atacă pe jucătorii României. Varianta propusă pentru banca tehnică
Comentarii

România a pierdut, neaşteptat, partida cu Armenia din preliminariile CM din 2022, scor final 2-3.

Înfrângerea ruşinoasă a stârnit diverse reacţii. Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a răbufnit la adresa jucătorilor, care, în opinia lui, nu au depus tot efortul necesar pentru a obţine o victorie.

Fostul preşedinte de la LPF l-ar vedea pe Gică Hagi în locul lui Mirel Rădoi la naţionala României.

„L-am criticat destul pe Rădoi, inclusiv eu. Acum vreţi să îl crucificăm? Mai greşeşte omul. Dacă vrea el să plece... e altceva. Am auzit că s-a vorbit şi despre Gică Hagi, iar el cunoaşte şi jucătorii de la echipa naţională. Trebuie să încerce cu Hagi. Unii jucatori sunt chiar nesimţiţi. Ei nu au nicio vină? Ei numai să câştige bani şi onoare? Puscaş nu primeşte nici măcar o critică după ce a facut? Şi ca el mai sunt 2-3. 

Poate că a facut şi Rădoi niste greşeli, dar să ii punem în spate totul lui şi lui Stoichiţă? Ce vină au ei? Toţi au militat pentru Rădoi la echipa naţională după rezultatele de la U21. Trebuie să se bazeze pe 16-17 jucători şi să nu mai facă 5-6 schimbări. Eu aici cred ca el a greşit, nu în altă parte", a spus Dumitru Dragomir la PRO X. 

Variante pentru banca naţionalei României

Impresarul Giovanni Becali a analizat, la Telekom Sport, lista cu posibilii înlocuitori în privinţa postului de selecţioner al României. Agentul a dezvăluit variantele scumpe, dar şi care ar fi varianta low-cost, în cazul în care Mirel Rădoi ar pleca de sub tricolor.

Giovanni Becali a „propus” şase antrenori români, la Telekom Sport, care ar putea ocupa postul de selecţioner. Dintre aceştia, Victor Piţurcă şi Cosmin Olăroiu ar fi cele mai scumpe variante, în timp ce Gică Hagi şi Dan Petrescu şi-ar dorit un control total. Marius Şumudică ar avea un minus, din cauza comportamentului său din Turcia, în relaţia cu conducerea. Varianta ieftină ar fi Adrian Mutu, care se află în cadrul FRF, fiind selecţioner la U21, şi care ar putea fi promovat.

Naţionala României e pe locul al patrulea în grupa J, cu trei puncte, la egalitate cu Islanda. De cealaltă parte, Joaquin Caparros a dus-o pe Armenia pe primul al grupei, cu nouă puncte, peste Macedonia de Nord, locul secund, şi Germania, locul al treilea, ambele cu şase puncte. 

 

Afla mai multe despre: dumitru dragomirnationala romanieimirel radoi 

viewscnt
Articole similare