Experiențe împreună.
You are here:

"Sunt complet sfâşiată!" Nora Mork a descoperit cine i-a furat pozele nud din telefon: colegii din naţionala masculină

"Sunt complet sfâşiată!" Nora Mork a descoperit cine i-a furat pozele nud din telefon: colegii din naţionala masculinăgalerie foto

Handbal

Dezvăluire şocantă făcută de Nora Mork, care a descoperit cine este de vină pentru că mai multe poze nud au ajuns pe internet.

Sportiva de 26 de ani spune că nu hackerii au fost de vină pentru atacul cibernetic, ci, în mod incredibil, mai mulţi jucători din naţionala masculină de handbal a Norvegiei.

Nora Mork spune acum că aşteaptă scuze publice din partea autorilor, în caz contrar fiind decisă să-şi anunţe retragerea din naţională.

"Sunt complet sfâşiată, sunt dezamăgită. Ma gândesc să renunţ la naţională dacă nu îşi cer scuze. Mi s-a spus că nu ar fi potrivit să apară acest scandal, mă simt foarte singură. Federaţia mi-a sugerat că trebuie să aştept aceste scuze, pentru că baieţii sunt în prezent la Campionatul European", a declarat Nora Mork.

VEZI ÎN GALERIA FOTO MAI MULTE IMAGINI CU NORA MORK, una din cele mai frumoase handbaliste din lume


 


În noiembrie, presa din Norvegia şi cea din Ungaria au dezvăluit faptul că una dintre cele mai bune handbaliste de la Gyor, norvegianca Nora Mork, suferă enorm după ce hackerii i-au spart telefonul şi au împrăştiat imaginile private cu jucătoarea în ipostaze nud.

"Viaţa mea s-a schimbat foarte mult! Am fost la echipa naţională în luna octombrie şi atunci mi-am dat seama că telefonul mi-a fost spart. Imaginile au fost distribuite pe internet, intimitatea mea a fost furată. De atunci încrederea mea nu mai e la cote înalte, am fost foarte obosită, abia am putut trece peste această perioadă", spunea la acea dată Nora Mork.

 

Comentarii
viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta