Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt convins că asta a făcut prima dată în vestiar". MM Stoica, foc şi pară pe arbitrajul din Chindia - CFR 0-1: "Poate să spună că i-a intrat ceva în ochi" | EXCLUSIV

"Sunt convins că asta a făcut prima dată în vestiar". MM Stoica, foc şi pară pe arbitrajul din Chindia - CFR 0-1: "Poate să spună că i-a intrat ceva în ochi" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Invitat la Telekom Sport după meciul Chindia - CFR 0-1, Mihai Stoica (56 de ani), managerul FCSB, a făcut praf arbitrajul lui Radu Petrescu. MM a spus că a fost viciat rezultatul din partidă şi a adus aminte de o eroare gravă comisă de centralul meciului în favoare CFR-ului, într-un meci Voinţa Sibiu - CFR din 2011.

"Sunt convins că asta a făcut prima dată în vestiar". MM Stoica, foc şi pară pe arbitrajul din Chindia - CFR 0-1: "Poate să spună că i-a intrat ceva în ochi" | EXCLUSIV

CFR Cluj a câştigat greu meciul contra Chindiei, scor 1-0, după un gol marcat Billel Omrani, dar care a iscat controverse. Pentru un henţ clar, în prealabil, al lui Valentin Costache. Fotbalistul CFR-ului a ţinut mingea cu mâna în posesie, în careu, apoi i-a pasast lui Omrani care l-a executat pe Căbuz.

Arbitrul Radu Petrescu n-a văzut henţul şi a lăsat jocul să curgă, astfel că Omrani a marcat. La finalul partidei, Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi l-a făcut praf pe centralul partidei jucate la Ploieşti. Mai mult, MM a adus aminte de o greşeală gravă comisă de Radu Petrescu în favoarea CFR-ului într-un meci cu Voinţa, la Sibiu, din 2011.

"Oricum nu are importanţă, e o nouă viciere de rezultat. O nouă viciere de rezultat şi să nu ne mai mire de ce are aşa avans CFR-ul. Nu are niciun sens să ne mirăm. Să ne mirăm dacă va fi un arbitraj corect. Ce să mai spună băieţii ăştia de la Chindia, săracii? E ceva aşa... N-am întâlnit o echipă cu atâtea probleme de arbitraj.

Petrescu ştie cum a validat golul şi d-aia nu a dat penalty, nu suntem nici noi aşa prosti, veniţi de pe stradă la ora asta târzie din noapte. Sunt convins că prima chestie făcută de Petrescu în vestiar a fost... S-a repezit la o tabletă sau telefon să vadă cât de evident e hentul lui Costache.

Petrescu e acelaşi arbitru care acum foarte mulţi ani a inventat un fault la (n.r. - Voinţa) Sibiu - CFR, meciul ăla a făcut o campioană pe CFR şi a retrogradat Sibiul. Aici poate să zică că i-a intrat ceva în ochi şi a luat-o Costache cu mâna, dar atunci a inventat, ceea ce e foarte grav! Nu e ceva ce nu vezi, poţi să nu vezi un fault, aici a văzut clar că a fost hent, nu contează! Dar să inventezi fault în atac când portarul dă pe lângă minge, aia e foarte gravă! Atunci, după meciul ăla, trebuia scos din arbitraj definitiv", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Faza din meciul Voinţa Sibiu - CFR Cluj (0-1, în 2011) este un fault dat aiurea la Beto, portarul CFR-ului de atunci, după ce goalkeeperul a dat pe lângă minge în timp ce încerca să degajeze. Dîlbea a marcat atunci, după ce i-a luat mingea lui Beto, dar Petrescu a anulat golul.

Voinţa Sibiu a pierdut în cele din urmă cu 1-0 după un gol reuşit de Renan Garcia (83), în urma unei lovituri libere indirecte după o pasă înapoi a lui Tătar, prinsă în braţe de portarul sibian. În partida cu Voinţa, Radu Petrescu a comis mai multe erori în favoarea CFR-ului, printre care a eliminat eronat un fotbalist, pe Beza.

Afla mai multe despre: mihai stoicacfr clujradu petrescuarbitraj 

viewscnt
Articole similare