Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt dezamăgit că am pierdut naţionala". Tricolorul care a lipsit din echipa de start a dezvăluit motivul absenţei

"Sunt dezamăgit că am pierdut naţionala". Tricolorul care a lipsit din echipa de start a dezvăluit motivul absenţei
Comentarii

Fundaşul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu, a spus care a fost motivul absenţei sale din echipa naţională.

Bancu: "Am călcat strâmb şi de acolo a plecat totul"

Înaintea meciului cu Georgia, FRF a anunţat că Mirel Rădoi nu se poate baza pe Bancu, din cauza unei accidentări: "Sunt dezamăgit pentru că am pierdut naţionala, în primul rând. După aceea, a venit accidentarea asta care m-a ţinut deoparte şi de fotbal. În primul rând, am vrut să joc pentru a avea meciuri în picioare, pentru că înainte de finala Cupei am fost suspendat trei meciuri şi simţeam nevoie să joc pentru a avea o prestaţie cât mai bună la naţională. Din păcate, nu ştii niciodată cum poţi să te accidentezi, a fost un duel, o împingere şi am călcat strâmb şi de acolo a plecat totul. Eu sper să mă recuperez mai repede. Trag tare încă din a treia zi am mers la clinicare de recuperare", a declarat Bancu. 

Fundaşul stânga al Craiovei a vorbit şi despre înfrângerile tricolorilor din meciurile de pregătire cu Georgia şi Anglia: 

"Din păcate, în primul meci (n.r. - cu Georgia 1-2) am avut şi ghionion, am făcut o repriză foarte bună, dar în fotbal ocaziile se răzbună. Nu am reuşit să marcăm noi şi ne-au taxat ei. În meciul cu Anglia am jucat mult mai bine, am avut şi câteva ocazii la 0-0. Şi Ivan acea ocazie imensă, acel portar a scos mingea incredibil", a mai spus Bancu. 

 

Afla mai multe despre: nicusor bancuromania 

viewscnt
Articole similare