Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt dinamovist şi vă bat pe toţi!" Moment incredibil cu Tamaş la FCSB. Cum a reacţionat în vestiar

"Sunt dinamovist şi vă bat pe toţi!" Moment incredibil cu Tamaş la FCSB. Cum a reacţionat în vestiar

Fotbal intern

Comentarii

Ultima escapadă a lui Gabi Tamaş scoate la iveală alte amănunte din trecutul fundaşului proaspăt eliberat din arest, după ce a fost prins băut la volan în Israel, în timp ce conducea cu 205km/h.

Secretarul general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, a povestit un episod incredibil petrecut în perioada în care Tamaş tocmai semnase cu FCSB, fiind numit "trădător" de fanii din Ştefan cel Mare.

Conform spuselor oficialului grupării roş-albe, Tamaş nu s-a dezis de Dinamo nici în vestiarul rivalei şi chiar le-a spus asta în faţă colegilor săi de atunci, în momentul unei discuţii aprinse.

"Viteza nu e bună, fiecare îşi alege drumul în viaţă, sunt dator să-l apăr indiferent de ce spun unii şi alţii. I-aş spune să se potolească. Are momente şi momente. A avut şi la Steaua un moment... A zis că <<sunt dinamovist şi vă bat pe toţi>>. Aşa că tot respectul pentru Gabi Tamaş”, a declarat Bălănescu pentru ProSport LIVE.



 Gabriel Tamaş a fost reţinut de poliţia israeliană în noaptea de luni spre marţi, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice un automobil cu viteza de 205 kilometri/oră, într-un sector de drum unde viteza legală maximă era de 90 de kilometri/oră. Poliţiştii l-au oprit pe Tamaş pentru viteză excesivă, apoi au constatat că internaţionalul român avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât cea permisă (0,77 mg/l alcool în aerul exprirat).

Tamaş este în Israel din 2017, la Hapoel Haifa. În acest sezon, el a jucat 23 de meciuri în campionat, marcând două goluri.

Afla mai multe despre: gabi tamasdinamosteaua 

viewscnt
Articole similare