Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt discuţii cu FCSB şi cu jucătorul!” Becali, aproape să mai transfere un fotbalist: "Am vorbit de două ori cu el în această săptămână"

”Sunt discuţii cu FCSB şi cu jucătorul!” Becali, aproape să mai transfere un fotbalist: "Am vorbit de două ori cu el în această săptămână"

FCSB

Comentarii

Cristiano Bergodi a confirmat discuţiile cu FCSB pentru Laidouni şi a anunţat că jucătorul nu face parte din lot pentru meciul cu Sepsi pentru că este ”bulversat”

FCSB l-a transferat pe Ionuţ Vînă, iar transferul mijlocaşului în vârstă de 24 de ani de la Viitorul Constanţa pune în pericol mutarea lui Laidouni la FCSB. Cristiano Bergodi, antrenorul echipei FC Voluntari a explicat într-o conferinţă de presă susţinută astăzi care este situaţia lui Laidouni şi ce şanse sunt să mai ajungă la FCSB: ”Am avut două discuţii cu el în această săptămână. Vom vedea. Pentru acest meci nu este în lot, pentru că e puţin...să nu spun bulversat, dar când ai ofertă de la o echipă mai bună, eşti puţin bulversat. Eu vreau ca jucătorii să fie sută la sută concentraţi. Nu se ştie încă nimic, pentru că se negociază cu el, cu impresarul, cu cei de la Steaua” a mărturisit Cristiano Bergodi.

”Noi ne-am înţeles, dar trebuie să se înţeleagă şi cu jucătorul. Dacă joacă 4-3-3, Laidouni trebuie să joace inter. Poate să o facă pentru că are forţă. Poate juca şi în 4-2-3-1 alături de Pintilii, pentru că Pinti închide bine, are experienţă mare” mărturisea şi Ioan Andone în urmă cu câteva zile la Telekom Sport.

Avertismentul lui Bergodi: ”Lotul nostru nu e încă unul complet”

FC Voluntari deschide sezonul în Liga 1, în direct la Telekom Sport. Partida dintre echipa lui Bergodi şi Sepsi OSK se joacă vineri, de la ora 18:30, în direct la Telekom Sport 1: "Avem cu toţii ambiţia de a intra în play-off. Toate echipele se gândesc la asta. 4 se gândesc la titlu, iar ceilalţi la play-off. Încercăm şi noi, care este problema? Nu avem un lot complet, mai ales că a plecat şi Tudorie, un atacant care a jucat bine, a dat goluri şi şi-a câştigat şansa de a juca într-un campionat puternic, în Rusia. Mă bucur pentru el, pentru orice jucător pleacă la mai bine, dar mă gândesc şi la echipă. Trebuie să mai aducem jucători. În România începe rapid campionatul şi nu este uşor să găseşti atât de repede jucători pentru a întări lotul. Este probabil unul dintre puţinele campionate care încep aşa devreme. În Italia începe mai târziu şi jucătorii mai aşteaptă (n.r. să îşi găsească un club mai bun). Am avut un concediu de 15 zile. În Italia eram obişnuit să stau o lună şi jumătate, pentru că începe mai târziu” a mărturisit Bergodi înainte de startul sezonului din Liga 1.

Liga 1 se vede în continuare la Telekom Sport. Conform tradiţiei, toate meciurile etapei vor putea fi urmărite în direct pe canalele noastre, rundă de rundă.

Toate partidele din prima etapă a noii ediţii din Liga 1 se vor vedea în direct la Telekom Sport 1, pentru ca luni, la finalul rundei inaugurale, să revină şi emisiunea Minutul 91.

Afla mai multe despre: cristiano bergodigeorge becalilaidouni 

viewscnt
Articole similare