Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Sunt doi ani de zile în care am făcut cadou CFR-ului campionatul” Craiova lui Rotaru, planuri mari pentru următorul sezon

„Sunt doi ani de zile în care am făcut cadou CFR-ului campionatul” Craiova lui Rotaru, planuri mari pentru următorul sezon

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova se află în cantonament în Austria. Oltenii se pregătesc pentru noul sezon de Liga I.

Marinos Ouzounidis, antrenorul Craiovei, a ales Austria pentru cantonamentul de vară. 

Sorin Cârţu, preşedintele oltenilor, a vorbit despre Campionatul European, dar şi despre planurile echipei sale în următorul sezon de Liga I.

„E o surpriză plăcută Italia. E un Campionat European frumos, cu multe meciuri interesante, captivante. E un fenomen Ronaldo, incredibil. Chit că eu l-am preferat pe Messi, dar amândoi au fost fantastici. Când nu e unul pe primul loc, e celălalt. Incredibil ce meci a făcut Germania. Ei tot timpul au fost favoriţi. Mă aştept să-i vad prin fazele finale.

Probabil că cei doi jucători greci sunt nişte doleanţe ale lui Marinos. Abia a început perioada de transferuri”

La fiecare perioadă de transferuri am tot adus, acum poate e şi timpul ca cei care au venit să-şi dea drumul mai mult sau aportul lor să fie mult mai semnificativ. Mai e din perioada de transferuri, de abia a început. Probabil că cei doi jucători greci sunt nişte doleanţe ale lui Marinos.

Dacă era să plece, pleca până acum, nu mergea cu formaţia în pregătire. Noi mereu ne gândim la obiectivul maximal, din pacate, sunt doi ani de zile în care am făcut cadou CFR-ului campionatul", a declarat Cârtu, în direct, la PRO X.

4 amicale pentru Craiova lui Rotaru:

25 iunie: Universitatea Craiova - Ufa

29 iunie: Universitatea Craiova - WSG Swarovski

2 iulie: Universitatea Craiova - SV Horn

3 iulie: Universitatea Craiova - Olympiacos Pireu

Afla mai multe despre: universitatea craiovasorin cartumihai rotaru 

viewscnt
Articole similare