Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt două femei” Joacă de o lună la echipă, dar nu-i ştie nimeni: ”Asta se întâmplă când ies pe stradă”

”Sunt două femei” Joacă de o lună la echipă, dar nu-i ştie nimeni: ”Asta se întâmplă când ies pe stradă”

Fotbal

Comentarii

Mihai Popescu şi Laurenţiu Corbu nu au făcut performanţe cu Dinamo, dar speră să reuşească în Scoţia. Ei sunt împrumutaţi la St. Mirren până la finalul sezonului.

Cei doi fundaşi spun că nu se bucură de notorietate în rândul fanilor astfel încât să fie abordaţi pe stradă, dar mereu sunt aşteptaţi la finalul partidelor de suporteri care le cer autografe.

”După meci, încă nu am ajuns să fim aşa cunoscuţi acolo, dar după meci sunt anumiţi fani care aşteaptă să ieşim de la vestiare şi ne cer autografe şi să facem poze... Nu pe stradă, pentru că am mai spus, avem o lună, o lună jumate, două luni şi nu...”, a spus Mihai Popescu în EXCLUSIVITATE la Telekom Sport.

Două femei îi urmăresc însă pas cu pas. ”De ce te uiţi aşa?... Zilele trecute l-a oprit cineva la supermarket şi a început să strige după el... Da, sunt două femei, le cunosc, sunt două femei care vin tot timpul la stadion, şi sunt exact în primul rând cum ieşim aici de la vestiare, probabil de asta ne-au recunscut”, a mai spus Popescu.

Afla mai multe despre: corbu si popescust. mirren 

viewscnt
Articole similare