Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt foarte recunoscător echipei”. Cristiano Ronaldo, după ce a devenit cel mai bun marcator din istoria Euro

”Sunt foarte recunoscător echipei”. Cristiano Ronaldo, după ce a devenit cel mai bun marcator din istoria Euro

EURO 2020

Comentarii

Portugalia a reuşit să se impună în faţa Ungariei cu greu, în ciuda faptului că tabelade marcaj arăta 0-3 la sfârşitul partidei.

Portughezii au avut nevoie de 84 de minute pentru a deschide scorul în faţa Ungariei, dar după prima reuşită, s-au dezlănţuit şi au reuşit să se impună cu scorul de 3-0. Ronaldo a marcat două dintre acele goluri şi a doborât mai multe recorduri, printre care şi cel pentru cele mai multe goluri marcate la Euro.

Cu 11 reuşite la Campionatul European, două mai multe decât a marcat ultimul deţinător al recordului, Michel Platini, Cristiano Ronaldo şi-a scris numele în istorie. Însă, în urma meciului, acesta a fost incredibil de modest, mulţumind coechipierilor pentru ajutorul depus şi spunând că naţionala sa trebuie să continue în acelaşi fel.

Cristiano Ronaldo, după ce a devenit cel mai bun marcator din istoria Euro

"Era foarte important să câştigăm acest meci. A fost o partidă foarte dificilă, Ungaria s-a apărat timp de 90 de minute. Am reuşit să marcăm trei goluri în cele din urmă şi sunt foarte recunoscător echipei pentru că m-a ajutat să înscriu de două ori şi să primesc acest trofeu de om al meciului.

Era crucial să pornim cu dreptul şi să fim încrezători la următoarele jocuri. Acum trebuie doar să mergem înainte, nu putem merge înapoi. Trebuie să câştigăm şi meciul următor", a declarat Cristiano Ronaldo, conform Record.

Afla mai multe despre: euro 2020cristiano ronaldoungaria portugalia 

viewscnt
Articole similare