Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt importante cele trei puncte, pentru că simţeam o presiune destul de mare". Reacţia lui Ciprian Deac după succesul care o readuce pe CFR Cluj la un punct de Craiova

"Sunt importante cele trei puncte, pentru că simţeam o presiune destul de mare". Reacţia lui Ciprian Deac după succesul care o readuce pe CFR Cluj la un punct de Craiova

CFR Cluj

Comentarii

Ciprian Deac, mijlocaşul echipei CFR Cluj, a mărturisit că el şi colegii săi au simţit o presiune mare înaintea meciului cu Gaz Metan, meci câştigat de campioana en titre, luni seara, scor 2-0.

"Ştiam că nu vom avea un meci uşor, cu toate că le-au lipsit foarte mulţi jucători. Aţi văzut ce înseamnă să vrei şi să poţi să alergi, chiar ne-au pus probleme. E bine că am reuşit să marcăm, după care s-a văzut o linişte în jocul nostru. Am ţinut mai mult mingea. Sunt importante cele 3 puncte, pentru că simţeam o presiune destul de mare. În momentul când vom pierde puncte, ne vom îndepărta tot mai mult de Craiova.

Am avut după pandemie 4 puncte avans, nu am ştiut să gestionăm bine situaţia şi uitaţi unde s-a ajuns. Se vede o viteză în minus, pentru că nu e uşor să stai două luni acasă.

Şi spectatorii... nu e la fel. Oricât te-ai concentra, oricât vrei, câteodată ai impresia că e meci amical.

Totul depinde de noi, pentru că dacă vom câştiga toate meciurile, vom termina pe primul loc. E bine că încă depindem de noi şi sperăm să ajungem până la ultimul joc cu ei, iar acolo va fi care pe care", a declarat Ciprian Deac, la finalul meciului.

CFR Cluj a învins Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, în play-off-ul Ligii I şi s-a apropiat la un punct de liderul U Craiova

Formaţia CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a VI-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii s-au apropiat la un punct de liderul Universitatea Craiova. Golurile au fost marcate de Deac '39 (penalti) şi Djokovici '49.

Afla mai multe despre: deac 

viewscnt
Articole similare