Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt în continuare 4 luni restanţe". Florin Gardoş, supărat: "Mi-e greu să mai vin la fotbal, nu am de ce să mai vin!"

"Sunt în continuare 4 luni restanţe". Florin Gardoş, supărat: "Mi-e greu să mai vin la fotbal, nu am de ce să mai vin!"

Academica Clinceni

Comentarii

Florin Gardoş (33 de ani), fotbalistul Academicii Clinceni, a reacţionat după înfrângerea cu Chindia Târgovişte şi a spus că în continuare există restanţe financiare şi că nu se gândea niciodată, în vară, că echipa va ajunge în această situaţie după ce sezonul trecut a prins play-off-ul. Gardoş a spus că "nu mai am de ce să vin la fotbal".

"Sunt în continuare 4 luni restanţe". Florin Gardoş, supărat: "Mi-e greu să mai vin la fotbal, nu am de ce să mai vin!"

Academica Clinceni a pierdut cu Chindia, pe teren propriu (0-1), rezultat care l-a supărat pe Florin Gardoş. Fundaşul a spus că el şi colegii săi nu meritau mai mult de un egal în această partidă, deşi în opinia sa nici Chindia nu a făcut vreun meci mare.

Gardoş a spus că există în continuare multe luni restante la salarii şi a dezvăluit că nu mai are motivaţie să continue la Clinceni sau chiar în fotbal: "Am arătat destul de rău azi, nu cred că meritam mai mult de un egal. Nu am fost concentraţi până la final pentru că nici Chindia nu mi s-a părut că ar fi făcut un joc extraordinar. E foarte dificil şi nu m-aş fi gândit niciodată în vară că vom ajunge în situaţia asta, dar aşa se întâmplă dacă lucrurile nu sunt în ordine.

Cred că echipa asta nu e echipă de ultimul loc, dar trebuie schimbat ceva aici. În continuare sunt 4 luni restanţe la salarii, dar am avut nişte bonusuri şi au fost bune şi alea, mai ales că am reuşit să facem nişte puncte. şi cel puţin ceva bani de sărbători vor fi.

Nu am avut nicio satisfacţie pot să zic, sezonul ăsta, adică dacă nu am nicio plăcere, mi-e greu să mai vin la fotbal. Nu am de ce să mai vin. Noi suntem oarecum la mijloc. Domnul Chirilă îşi doreşte în continuare să lucreze cu noi, noi suntem zi de zi acum cu un alt antrenor. Noi, jucătorii, am căzut cumva la mijloc", a spus Florin Gardoş, după Clinceni - Chindia 0-1, la flash-interviu.

Clinceni - Chindia 0-1, în Liga 1

Chindia Târgovişte a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Golul a fost marcat de Neguţ, în minutul 83, cu un şut de la aproximativ 11 metri, fotbalistul profitând de greşeli ale apărării gazdelor.

În minutul 90+1, de la Academica a fost eliminat Gavra.

Academica Clinceni: Ureche – Pashov, F. Filip, Gardoş, Holzmann – Ventura (Cioiu ’85) – Fl. Achim (Gavra ’80), Cascini, Omoh, R. Ion – Vellios. Antrenor: Adrian Falub

Chindia Târgovişte: Căbuz – Martac, Căpuşă, Celea, Ad. Ioniţă – Neguţ, Dulca (Suciu ’75), Kocic, Popadiuc – D. Popa (Şerban ‘90+2), Florea. Antrenor: Emil Săndoi

Cartonaşe galbene: Ion ’23, Ventura ’28, Gardoş ’47, Omoh ’65, Vellios ‘85 / Martac ’66, Popadiuc ‘86

Cartonaş roşu: Gavra ‘90+1

Arbitri: George Găman -  Bucsi Imre-Laszlo, Florin Neacşu - Iulian Călin

Observator: Marian Salomir

 Lider în clasament este CFR Cluj, cu 54 de puncte (20 de jocuri), urmată în top 3 de FCSB – 46 de puncte (20 de jocuri) şi de FC Voluntari – 37 de puncte. Academica Clinceni este ultima clasată, cu 11 puncte, în timp ce Chindia este pe 11, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: florin gardosclinceni 

viewscnt
Articole similare