Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt în depresie!" A învins-o pe Halep fără drept de apel, dar nu se mai regăseşte. VIDEO | Confesiune tulburătoare făcută de Osaka

"Sunt în depresie!" A învins-o pe Halep fără drept de apel, dar nu se mai regăseşte. VIDEO | Confesiune tulburătoare făcută de Osaka

Tenis

Comentarii

Naomi Osaka a fost învinsă de Julia Goerges în două seturi şi a părăsit turneul de la Charleston în faza optimilor, iar la final a făcut o confesiune tulburatoare.

Jucătoarea japoneză a câştigat primul ei turneu la Indian Wells, în urmă cu nici trei săptămâni, după ce a trecut în semifinale fără drept de apel de liderul mondial Simona Halep, scor 6-3, 6-0, însă acum pare că nu se mai regăseşte.

La Miami, Osaka a pierdut în turul 2, iar la Charleston a fost învinsă în al treilea meci, iar acum nipona spune că se simte deprimată.

După meciul cu Goerges, jucătoarea clasată pe locul 21 WTA a părut să-şi găsească extrem de greu cuvintele, precizând că nu poate explica ce i se întâmpla, dar şi că nu ştie ce să facă pentru a ieşi din impas.



"Ce am simţit azi e foarte dificil. Nu am mai simţit aşa ceva în viaţa mea. Sunt în depresie. Nu ştiu cum să explic, dar e ceva ce vine în valuri. Totul a început ieri. M-am trezit şi eram deprimată, nu ştiu de ce. Nimic (n.r. nu va face nimic). Am putut să câştig două meciuri, dar pare că nu pot juca bine pe zgură. Sunt doar o jucătoare ok... capabilă să joace ok! Sunt atât de tristă acum...", a declarat Naomi Osaka după meci.

Afla mai multe despre: osakahalepcharleston 

viewscnt
Articole similare