Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt în grafic!". Panduru, ironic la adresa FCSB după ce l-a auzit pe Iulian Cristea | EXCLUSIV

"Sunt în grafic!". Panduru, ironic la adresa FCSB după ce l-a auzit pe Iulian Cristea | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a lansat o ironie la adresa FCSB după ce l-a auzit pe Iulian Cristea la flash-interviul de după FCSB - U Craiova 0-2. Fundaşul a declarat că obiectivul FCSB în play-off e locul doi, iar "Pandi" nu l-a abţinut să-l ironizeze pentru această declaraţie.

"Sunt în grafic!". Panduru, ironic la adresa FCSB după ce l-a auzit pe Iulian Cristea | EXCLUSIV

La flash-interviul de după înfrângerea cu U Craiova, 0-2 pe Arena Naţională, Iulian Cristea a spus că obiectivul FCSB pentru play-off e consolidarea locului doi. După ce l-a auzit pe Cristea la flash-interviu, Basarab Panduru a lansat o ironie la adresa roş-albaştrilor.

"Pandi" a spus că FCSB e în grafic să-şi îndeplinească obiectivul, dacă locul doi este performanţa care se doreşte la echipă în acest moment: "Sunt în obiectiv acum. Mai greu să-l consolidezi acum, dar se poate. Dacă ăsta-i obiectivul, locul doi, sunt în grafic", a spus Basarab Panduru, la Sport Center.

FCSB a fost învinsă de U Craiova, scor 2-0 pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1. Ivan, din penalty (45+2), şi Ovidiu Bic (75), cu o execuţie senzaţională, au înscris golurile.

Ce a declarat Iulian Cristea la finalul meciului FCSB - U Craiova 0-2

Iulian Cristea a vorbit, la flash-interviu, despre meciul pierdut de FCSB, despre penalty-ul pe care l-a comis la Andrei Ivan şi despre obiectivul roş-albaştrilor în play-off-ul Ligii 1: "Sunt foarte dezamăgit, un joc pe care l-am controlat din primul minut. Din păcate a venit acea greşeală a mea şi fără să ajungă la poartă aun condus ei cu 1-0, pe un joc bun al nostru.

(n.r. - despre penalty) Eu am zis că l-a dat foarte uşor, nu mi-am dat seama dacă l-am atins.

Ne-au bătut 2-0, dar am controlat jocul, ne-am creat ocazii chiar multe. Din păcate nu am reuşit şi ei au marcat din două şuturi, un penalty şi un şut spre poarta noastră.

Mai sperăm. Era un obiectiv şi să ne consolidăm locul 2. Acum trebuie să câştigm la Voluntari. Şi înainte era diferenţă mare şi am reuşit să recuperăm. Acum ne dorim iar să recuperăm, dar cel mai important e să luăm locul 2", a spus Iulian Cristea.

Afla mai multe despre: basarab panduruliga 1iulian cristeafcsbobiectiv 

viewscnt
Articole similare