Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt încercări de a împrumuta jucători". Anunţ despre transferuri de la FCSB, cu două zile înainte de primul meci în Superligă | EXCLUSIV

"Sunt încercări de a împrumuta jucători". Anunţ despre transferuri de la FCSB, cu două zile înainte de primul meci în Superligă | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că sunt şanse minime ca lotul echipei să mai sufere modificări. Există interes pentru împrumutul unor jucători de sub comanda lui Mihai Pintilii, dar conducerea nu ia în calcul această variantă.

FCSB a luat decizia: "Jucători importanţi de la noi în niciun caz nu vor pleca împrumut"

FCSB se întoarce vineri din cantonamentul efectuat în Antalya. În Turcia, FCSB a jucat contra lui Pogon şi Rakow, iar ambele meciuri au fost pierdute. Imediat după cele şase goluri încasate, Nana Falemi a vorbit despre o posibilă greşeală pe care a comis-o antrenorul Mihai Pintilii în pregătirea din iarnă. 

FCSB l-a transferat pe Deian Sorescu şi a renunţat la mai mulţi fotbalişti. Unii s-au despărţit definitiv de echipa finanţată de Gigi Becali, în timp ce Musi, Ianis Stoica şi Răzvan Ducan au fost împrumutaţi. 

Chiar dacă există un interes din partea altor echipe pentru a împrumuta fotbalişti de la FCSB, plecările, cel puţin în privinţa fotbaliştilor importanţi, s-au oprit. 

În ultima perioadă, au apărut informaţii despre posibila plecare a lui Andrei Vlad în Polonia, dar şi despre transferul lui Andrei Cordea în Bundesliga

"Toţi suntem aproape de plecare, plecarea în România. În rest, nu e nimeni mai aproape de plecarea la un alt club, pentru că în momentul ăsta nu există nicio ofertă oficială pentru niciun jucător. Doar încercări de a împrumuta jucători de la FCSB. Jucători importanţi de la noi în niciun caz nu vor pleca împrumut niciodată. (n.r. - Cordea?) Vorbiţi cu Neaga", a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

Ce a făcut Deian Sorescu în primele zile la FCSB

FCSB l-a împrumutat pe Deian Sorescu de la Rakow, pentru 50.000 de euro, iar un transfer definitiv îl va costa pe Gigi Becali încă 950.000 de euro. 

Fostul dinamovist s-a acomodat deja cu grupul de la FCSB, iar Mihai Stoica s-a arătat încântat că s-a reuşit aducerea fotbalistului polivalent. 

"Sorescu e genul de persoană care n-are nevoie de acomodare, poate cinci minute până ştie unde stau actualii colegi. Se cunoştea cu majoritatea şi chiar e un băiat foarte deschis şi eu mă bucur foarte mult că am realizat împrumutul lui. Sper să vină şi opţiunea (n.r. - de a fi cumpărat definitiv de FCSB) în vara asta. Ar însemna să câştigăm campionatul", a mai spus conducătorul de la FCSB, pentru Orange Sport. 

În prima etapă din 2023, FCSB joacă în deplasare cu Hermannstadt, duminică, de la 20:45, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: fcsbdeian sorescutransferuri fcsbgigi becalimihai stoica 

viewscnt
Articole similare