Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt istorie la Dinamo! Nu mai sunt de mult proprietarul". Ionuţ Negoiţă a anunţat cui vrea să cedeze clubul: "Să se hotărască odată şi să-şi asume preluarea"

"Sunt istorie la Dinamo! Nu mai sunt de mult proprietarul". Ionuţ Negoiţă a anunţat cui vrea să cedeze clubul: "Să se hotărască odată şi să-şi asume preluarea"
Comentarii

Ionuţ Negoiţă a susţinut că nu se mai consideră acţionar majoritar la Dinamo şi că acum responsbilitatea cade pe umerii conducerii şi suporterilor. Omul de afaceri speră ca fanii sau investitorii spanioli să preia pachetul majoritar al echipei din "Ştefan cel Mare".

Herminio Menendez şi Juan Jose Melero Marin sunt spaniolii care au dorit să cumpere acţiunile lui Ionuţ Negoiţă de la Dinamo, în ultima lună. În privinţa primului investitor, Telekom Sport a publicat toate documentele prin care spaniolii care vor să cumpere clubul Dinamo au ţinut să demonstreze că i-au îndeplinit toate cerinţele lui Ionuţ Negoiţă.

 

Ionuţ Negoiţă: "Nu ştiu de ce aş fi captiv sau să fac ceva cu sila"

"Sper să se găsească o soluţie, nu am anunţat de ieri, de azi, că vreau să mă retrag. Nu s-a găsit nicio soluţie momentan. Sunt proprietar că nu am de ales, de mult nu mai sunt proprietarul echipei. Le-am spus şi suporterilor, şi conducerii să găsească soluţii. Nu ştiu de ce aş fi captiv sau să fac ceva cu sila. Lucrurile sunt clare. Ce vă pot spune... A fost făcută promisiunea către jucători că primesc banii săptămâna trecută de la suporteri sau de la spanioli, dar nicio variantă nu s-a concretizat. Ca urmare, le-am retransmis suporterilor că trebuie să-şi asume dacă vor să aibă club. 

Sper ca suporterii să se hotărască odată şi să-şi asume preluarea clubului în integritate şi au bani ca să plătească salariile jucătorilor. S-a făcut un contract prin care se garanta returnarea sumei de 500.00 de euro în cazul în care nu se realiza tranzacţia (n.r. - cu investitorii spanioli), în linii mari. Din acei bani se plăteau salariile jucătorilor şi taxele de la stat. Nu pot discuta prea multe, pentru că sunt nişte clauze de confienţialitate. Cei despre care vorbim... Îi ştim, sunt potenţi financiar, sunt credibili şi cine îşi permite să acorde 500.000 de euro cu titlul de împrumut spune multe despre cei care vor să cumpere. Nu discutăm despre chestiuni ipotetice, dar cum nu au venit banii, discutăm vorbe. Suporterii au dovedit că pot face lucruri şi pot face mai mult. Unde sunt mulţi puterea creşte, suporterii pot susţine clubul. În situaţia actuală, clubul poate fi susţinut de suporteri. Sunt istorie pentru Dinamo", a declarat acţionarul majoritar al lui Dinamo la Pro X.  

Ionuţ Negoiţă îşi pune speranţe şi în interesul spaniolilor, din partea cărora aşteaptă garanţiile financiare, pentru a putea continua preluarea clubului. De asemenea, a anunţat când s-ar putea realiza tranzacţia: "Într-o lună, dacă se fac lucrurile aplicat... E uşor de evaluat", a mai spus Ionuţ Negoiţă.

 

Afla mai multe despre: dinamoionut negoitafani dinamo 

viewscnt
Articole similare