Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt jucători care se scot singuri din primul 11. Trebuie să se trezească”. Primele reacţii după înfrângerea grea a lui UTA la Piteşti

”Sunt jucători care se scot singuri din primul 11. Trebuie să se trezească”. Primele reacţii după înfrângerea grea a lui UTA la Piteşti

Superliga

Comentarii

FC Argeş a primit vizita lui UTA în a patra etapă a play-out-ului Ligii 1. Arădenii au deschis scorul în minutul 10, prin Albu, însă piteştenii au revenit şi au reuşit să se impună cu scorul de 4-1, graţie golurilor lui Grecu, Drăghici, Dumitru şi Malele.

În urma partidei, Laszlo Balint nu a ezitat să dea de pământ cu echipa sa. Cunoscut ca un antrenor ce nu se abţine de la comentarii dure la adresa jucătorilor săi, acesta şi-a confirmat reputaţia şi i-a certat pe baieţi, care nu au performat la nivelul aşteptărilor sale.

Primele reacţii după înfrângerea grea a lui UTA la Piteşti

Pentru mine e o înfrângere foarte dureroasă, pentru că ştiam ce ne aşteaptă, am început meciul bine, am făcut o primă repriză destul de bună, dar atunci când nu eşti eficient, fotbalul de pedepseşte. Dezechilibrul s-a produs în momentul în care am luat al doilea gol, pe o superficialitate care nu ar trebui să existe la acest nivel.

Foarte mulţi din vestiar trebuie să se trezească, pentru că dacă nu, o să ajungem într-o zonă pe care dorim să o evităm. Sunt jucători care se scot singuri din primul 11, din păcate pentru ei şi pentru potenţialul lor, pentru că echipa aceasta are nevoie ca fiecare jucător să evolueze la potenţial maxim.

(N.r. Petre a jucat doar 60 de minute, când îl vom vedea mai mult?) Întrebaţi-l pe el. Am avut discuţii inclusiv astăzi. Avem pretenţii, avem aşteptări, atât eu cât şi conducerea, cât şi suporterii. A avut două ocazii pe care trebuia să le trateze mult mai responsabil”, a declarat Laszlo Balint.

Adi Petre şi-a continuat prestaţiile dezamăgitoare şi a fost înlocuit, din nou, după aproximativ o oră de joc. Acesta s-a prezentat dezamăgit la declaraţiile de după meci şi a recunoscut că, deşi antrenorul încearcă să îl ajute, nu se simte cum trebuie în teren.

”Nici noi nu ştim ce s-a întâmplat, probabil că primul gol al lor ne-a făcut să ne trezim, probabil ne-am amorţit puţin după primul gol, credeam că dominăm jocul şi că avem deja jocul câştigat. Până să ne trezim a fost prea târziu, pentru că au mai marcat o dată şi apoi ne-a fost greu să revenim.

Probabil că ne-am crezut deja salvaţi de la retrogradare şi asta ne-a făcut să fim mai moi în teren, dar sper ca acesta a fost pentru toţi un semnal de alarmă că nimic nu e jucat încă.

(N.r. despre conversaţiile cu Balint) Am vorbit şi eu cu dânsul, e normal să îmi ofere nişte sfaturi, dar totul ţine de mine. Degeaba vorbeşte dânsul cu mine, dacă eu nu sunt cum ar trebui să fiu pe teren”, a spus Adi Petre.

 

Afla mai multe despre: liga 1fc argeşuta aradargeş utalaszlo balintadi petre 

viewscnt
Articole similare