Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Sunt mai optimist decât eram înainte de meci”. FC Argeş e la retrogradare, dar Ionuţ Moşteanu nu dezarmează

„Sunt mai optimist decât eram înainte de meci”. FC Argeş e la retrogradare, dar Ionuţ Moşteanu nu dezarmează

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş nu reuşeşte să se acomodeze cu statutul de echipă de Liga 1. Nou-promovata a pierdut al 9-lea meci al sezonului şi e în zona fierbinte a clasamentului.

FC Argeş nu a reuşit să lege două victorii la rând în Liga 1. Succesul cu FC Voluntari a fost urmat de un eşec, cu CFR Cluj, scor 0-2. Ca urmare a acestui rezultat, echipa lui Ionuţ Moşteanu e pe locul 14, cu opt puncte. Doar Dinamo şi Astra stau mai prost, cu cinci, respectiv patru puncte.

„Sunt la fel, poate mai optimist decât eram înainte de meci. Pentru că ăsta este felul meu de a fi şi prefer să fiu optimist chiar şi pentru simplul fapt că mă simt mai bine şi asta transmit şi jucătorilor mei acelaşi lucruri să fie optimişti pentru că trebuie să muncim şi să fim optimişti în continuare.

Am jucat împotriva campioanei României o echipă care în ultimii trei ani a câştigat campionatul în România, o echipă cu putere... Trebuie să rezolvăm cumva problema asta a contrapressingul mai precis”, a declarat Ionuţ Moşteanu la finalul meciului FC Argeş - CFR Cluj, scor 0-2.

În următoarea etapă, FC Argeş are meci la Iaşi, cu Poli. Cele două echipe sunt vecine de clasament. Formaţia antrenată de Daniel Pancu este pe locul 13, cu nouă puncte.

Afla mai multe despre: mosteanu 

viewscnt
Articole similare