Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt probleme, ca de fiecare dată". Edi Iordănescu, în gardă înaintea următorului meci din Liga 1!

"Sunt probleme, ca de fiecare dată". Edi Iordănescu, în gardă înaintea următorului meci din Liga 1!

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Edi Iordănescu, a prefaţat partida cu FC Argeş, din Gruia, care are loc luni. Antrenorul a vorbit despre problemele pe care le are şi nu a dorit să comenteze lupta din vârful clasamentului.

Edi Iordănescu, înainte de CFR Cluj - FC Argeş

„Precaut sunt mereu şi încercăm să studiem adversarii, să îi înţelegem. În acelaşi timp, vrem să facem funcţionale principiile noastre de joc şi să depindem cât se pote de noi şi de ceea ce facem noi. Dar suntem în gardă pentru că întâlnim echipa momentului. Asta nu doar pentru că traversează o formă sportivă foarte bună, dar este o echipă ce vine după 11 meciuri fără înfrângere, care n-a pierdut de la mijlocul lunii decembrie.

Cinci victorii şi şase egaluri, iar dacă luăm în calcul doar anul 2021, au reuşit să marcheze zece goluri şi au primit doar patru. Sunt multe elemente bune în jocul lui FC Argeş. Cred că ei sunt într-o schimbare accelerată şi pozitivă. Acest lucru are legătură directă cu schimbările din conducere şi de pe banca tehnică. Odată cu venirea lui Jean Vlădoiu în conducere şi a lui Ianovschi şi Prepeliţă pe banca tehnică, echipa e transformată semnificativ în bine.

Agresivă, organizată, competitivă, eficientă. Lucrurile astea treubie să ne dea de gândit şi trebuie să abordăm jocul cu încredere, elan, echilibru. Trebuie să adăugăm trei puncte în clasament la finalul jocului”, a declarat Edi Iordănescu. 

LIVE VIDEO | CFR Cluj - FC Argeş, luni, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

În continuarea discursului său, Edi Iordănescu a susţinut că se concentrează doar pe parcursul CFR-ului şi că are probleme de lot: „Nu sunt decât fan al CFR-ului, nu mă interesează alte echipe. Sunt antrenorul CFR-ului şi fanul numărul 1. Sunt cel mai aproape, sunt implicat zi de zi. Avem nevoie de puncte, trebuie să arătăm încredere, să confirmăm jocul bun de la Mediaş. Am reconstruit un moment bun pentru noi, după ce parcursul foarte bun pe care l-am avut a fost stricat de cele două probleme de la Botoşani, unde nu meritam să pierdem, şi Voluntari, unde a fost viciere de rezultat. Dar a venit jocul de la Mediaş, consistent, concludent, cu accentuate valenţe ofensive. Trebuie să arătăm acelaşi tipar de joc. Trebuie să deblocăm jocul repede şi să câştigăm. Asta mă interesează, nu ce fac celelalte echipe”, a mai spus antrenorul CFR-ului.

„Sunt probleme de lot, ca de fiecare dată. Încercăm să gestionăm cât mai bine aceste momente şi să apelăm cu inspiraţie la jucătorii valizi. Trebuie să aleg un prim 11 eficient şi o bancă cu un rol clar în economia jocului. Fotbalul s-a schimbat odată cu această pandemie, ai o bancă mai lungă, ai voie să schimbi jumătate de echipă. Cei care vin de pe margine trebuie să aducă lucruri bune, pozitive, eficienţă. Trebuie să repare lucrurile mai puţin bune din meci. Banca este, din punctul meu de vedere, la fel de importantă precum cei care intră pe teren”, a declarat Edi Iordănescu. 

 

Afla mai multe despre: edi iordanescucfr clujcfr cluj fc arges 

viewscnt
Articole similare