Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Sunt prostul proştilor în România, un nobody”. Dan Petrescu, avalanşă de reproşuri la adresa contestatarilor săi | VIDEO

„Sunt prostul proştilor în România, un nobody”. Dan Petrescu, avalanşă de reproşuri la adresa contestatarilor săi | VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu s-a săturat să mai fie acuzat că se victimizează înaintea meciurilor importante. Antrenorul lui CFR Cluj a avut un mesaj răspicat pentru contestatarii săi, dar nu a ezitat să vorbească la superlativ despre Dinamo Zagreb.

CFR Cluj şi Dinamo Zagreb sunt adversare în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. În ediţia trecută, campioana Croaţiei a jucat în grupele celei mai puternice competiţii intercluburi. Dinamoviştii au terminat pe locul 4, cu cinci puncte, în grupa din care au mai făcut parte Manchester City, Atalanta şi Şahtior Doneţk.

„Şi la nivel de echipă naţională şi la nivel de cluburi. Unde se duc ei şi unde ne ducem noi! Iar ei vând jucători de 70 de milioane şi noi nu vindem pe nimeni. Noi tot zicem că vindem pe ăla cu 15, pe ăla cu 12, pe ăla cu 17, dar nu vindem pe nimeni. Jucătorii români nu joacă nicăieri, iar jucătorii croaţi joacă la Barcelona şi la Real Madrid.

Noi toţi ne dăm cu părerea, dar nimeni nu spune adevărul. Fotbalul croat e de 100 de ori peste fotbalul românesc. Ne place sau nu ne place, asta e realitatea. 

Toţi marii moderatori şi specialişti o să zică iar că exagerez, dar asta e realitatea. Dar nu am cu cine să mă bat, că ei sunt specialişti şi eu sunt un prost. Sunt Dan Petrescu, un prost, nimic, un nobody pentru ei. Eu sunt prostul proştilor în România, eu nu am făcut nimic în fotbal, ei au făcut de toate. 

Noi nu avem bani, nu avem nimic, dar când vine meciul, rupeţi-i pe toţi, că voi sunteţi cei mai tari, că sunteţi CFR. Pe ce ne bazăm noi?”, a afirmat Dan Petrescu la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Dinamo Zagreb.

Afla mai multe despre: cfr clujdinamo zagrebdan petrescu 

viewscnt
Articole similare