Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt sătul de lupii moralişti!". Ionel Gane a răbufnit după ce a aflat ultimele informaţii din jurul lui Dinamo. Situaţia salariilor şi ce a spus despre postul său EXCLUSIV

"Sunt sătul de lupii moralişti!". Ionel Gane a răbufnit după ce a aflat ultimele informaţii din jurul lui Dinamo. Situaţia salariilor şi ce a spus despre postul său EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Ionel Gane, a oferit replica, după ce ​Ion Marin i-a acuzat pe fani că au intrat în vestiarul ”câinilor”, după înfrângerea cu Viitorul, scor 5-0, şi ”i-au distrus autoritatea” principalului.

VIDEO | Dinamo - Viitorul 0-5

Ionel Gane a negat orice implicare a suporterilor în vestiarul echipei, după înfrângerea cu Viitorul, scor 5-0, şi i-a criticat pe "lupii moralişti": "Nu e adevărat, am văzut ce a declarat Ion Marin. Nu ştiu de unde ştie el, că nu e adevărat. Ca să spui asemenea lucruri trebuie să fii sigur. E urât şi nu se face. Nu e adevărat. Suporterii ne ajută, dacă nu erau ei, nu mai aveam nici juniori în club. Niciodată nu s-a întâmplat. Pot confirma jucătorii, staff-ul. Doar după meciul cu FCSB a venit cineva să ceară un tricoul cu Deian Sorescu. Dar să vină cineva să dea indicaţii tactice, niciodată! Nu aş accepta nici eu. Nu au făcut niciodată asta. 

Sunt sătul de aceşti lupi moralişti. Unde erau ei când a apărut situaţia grea? Acum două săptămâni ne bucuram împreună, cu aceşti băieţi, când am bătut FCSB, iar acum trecem printr-un moment greu. 

Eu l-am mai văzut cu unele declaraţii acide (n.r. - pe Ion Marin), nu prea realiste. Îmi trec prin minte multe gânduri. E un an greu, de tranziţie. Dacă apar aceste momente sportive, nu e cazul să vii şi să aduci acuzaţii, să arunci vorbe, dacă nu ai fost acolo. Măcar să dai un telefon. Mă deranjează, nu legat de joc", a declarat antrenorul, pentru Sport Center, după declaraţiile lui Ion Marin.

Ionel Gane, anunţ despre postul său şi salariile de la Dinamo

Antrenorul a susţinut că situaţia salariilor de la Dinamo e mult mai liniştită acum şi că va accepta orice decizie a conducerii în privinţa sa: "Majoritatea e la zi cu salariile. Mai sunt excepţii, în care câţiva jucători nu au ajuns la un acord. Unora li s-au virat banii. Eu zic că stăm destul de bine. Sunt antrenorul lor, în continuare. Ajut cât pot. Când nu se mai poate, sunt onest şi accept orice decizie, pentru că aşa e corect când accepţi meseria de antrenor", a mai spus tehnicianul "câinilor".  

 

Afla mai multe despre: dinamoionel ganeantrenor dinamoion marinviitorul dinamo 

viewscnt
Articole similare