Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt unul dintre cei mai buni din lume, chiar dacă ei vor să mă omoare!”Declaraţie ŞOCANTĂ a unui titular de la Real Madrid

”Sunt unul dintre cei mai buni din lume, chiar dacă ei vor să mă omoare!”Declaraţie ŞOCANTĂ a unui titular de la Real Madrid

Fotbal

Comentarii

40 de milioane de euro a plătit Real Madrid pentru portarul belgian Thibaut Courtois. Acesta nu a impresionat în primele sale meciuri pe Bernabeu, iar venirea lui Zidane atrage de la sine redeschiderea duelului cu Navas.

Belgianul a gafat şi în partida dintre Belgia şi Rusia, dar se apără cu mult curaj: ”Din astfel de erori învăţăm. Eu aşa am făcut mereu” a explicat titularul Realului din perioada Santiago Solari.

Portarul madrilenilor a mai declarat în presa din Belgia că se simte bine la Real Madrid şi se consideră un portar de top, dar a atacat dur presa de la Madrid: ”Eu mă consider unul dintre cei mai buni portari din lume, chiar dacă presa spaniolă ar vrea să mă omoare. Sunt foarte puternic şi sunt foarte liniştit pentru că mă antrenez bine şi joc bine” a mai declarat Courtois pentru presa belgiană.

32 de meciuri are Courtois în acest sezon pentru Real Madrid. 24 dintre ele au fost în campionat, acolo unde Thibaut a reuşit să păstreze poarta madrilenilor imaculată în 8 meciuri. În Champions League, Courtois a mai jucat 5 partide, iar alte 3 le-a bifat la Mondialul Cluburilor şi în Copa Spaniei. În total 2880 de minute impărţite în 32 de jocuri. 

La primul meci cu Zinedine Zidane antrenor, Thibaut Courtois a revenit pe banca de rezerve, iar Keylor Navas a fost titular.

Afla mai multe despre: thibaut courtois 

viewscnt
Articole similare