Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Suntem fraierii de serviciu ai campionatului!” Marius Croitoru, discurs senzaţional după remiza cu Academica

”Suntem fraierii de serviciu ai campionatului!” Marius Croitoru, discurs senzaţional după remiza cu Academica

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-2), meciul disputat, vineri, pe teren propriu, cu echipa Academica Clinceni, prima partidă a etapei a VIII-a a Ligii I. Moldovenii au condus cu 2-0, toate cele patru goluri fiind înscrise în prima repriză.

Marius Croitoru a fost extrem de supărat la finalul partidei cu Academica Clinceni: ”Cred că suntem fraierii de serviciu ai acestui campionat. Jucăm bine aproape în fiecare meci şi câştig doar un punct. E inexplicabil ce s-a întâmplat astăzi. Am 2-0 şi iau două goluri. Numai eu pot să iau gol din aut, să dea jucătorul meu pe lângă ea, să iau gol de la 30 de metri” a declarat, vizibil supărat, Marius Croitoru.

Croitoru l-a pierdut în această săptămână pe Cătălin Golofca: ”A plecat Cătălin, i-am mulţumit pentru tot ceea ce a făcut pentru noi. VIn alţii din urmă. Alţii îşi doreau să plece, ca să rămână ei să joace. Era să iau şi bătaie. La o fază fixă când am mingea în cap şi o dat direct în corner. Nu ne pun alţii probleme, ne punem noi” a explicat Marius Croitoru la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare