Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Suntem gaşca bătrănă”. Pleşca a sărbătorit calificarea în play-off cu o nouă declaraţie savuroasă | VIDEO

„Suntem gaşca bătrănă”. Pleşca a sărbătorit calificarea în play-off cu o nouă declaraţie savuroasă | VIDEO

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Răzvan Pleşca scrie istorie la Mediaş. Ajuns la 37 de ani, goalkeeperul Gazului va juca în premieră în play-off-ului Ligii 1. Un obişnuit al declaraţiilor memorabile, Pleşca n-a iertat nici după victoria cu Dinamo, scor 1-0.

Odată cu obţinerea calificării în play-off, echipa din acest sezon a lui Gaz Metan va rămâne în istorie. Această performanţă le asigură medieşenilor cea mai bună clasare din istoria de 75 de ani a clubului.

„A fost multă lume astăzi şi nu ştiu dacă a fost neapărat o bucurie, cât o uşurare, pentru că am mai fost aproape de play-off şi am tot ratat şi de-aia şi lumea deja, dacă am fi ratat play-off-ul şi în acest an, probabil că ar fi fost o mare dezamăgire. 

Sper să fie tribune pline, trebuie să fim conştienţi că încă nu s-a terminat campionatul, nu am intrat în vacanţă. Am obţinut doar cea mai bună clasare din istoria clubului, dar acum trebuie să continuăm”, a declarat Răzvan Pleşca la finalul meciului cu Dinamo.

Echipa din judeţul Sibiu nu încheiat niciodată un campionat mai sus de locul 7. 

„O performanţă cu adevărat mare ar fi să terminăm pe locul 4. Acesta cred că ar fi un obiectiv realist pentru noi. În niciun caz nu trebuie să ne bucurăm exagerat pentru această calificare în play-off. De altfel, eu nici nu sunt de acord cu acest sistem şi mă bucur că se discută despre revenirea la un campionat normal. 

(Mărginean, care a spus că la Gaz Metan e noua „gaşcă nebună”)
Din ce ţin eu minte, gaşca nebună era formată din foarte mulţi tineri, noi poate suntem gaşca bătrână, în niciun caz gaşca nebună.

(În vestiar s-a strigat „să vină banii”. Vin primele?)
De 50 de ani se strigă în vestiar la victorie în România, după fiecare meci. O să vină şi banii, nu asta e important acum”
, a încheiat interviul portarul care evoluează din 2010 la Mediaş.

Afla mai multe despre: gaz metanplescaplay-off 

viewscnt
Articole similare