Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Suntem generaţia care poate readuce strălucirea fotbalului românesc”. Adrian Petre şi mesajul său plin de optimism

”Suntem generaţia care poate readuce strălucirea fotbalului românesc”. Adrian Petre şi mesajul său plin de optimism

Echipa națională

Comentarii

Adrian Petre a deschis scorul marţi în confruntarea cu Bosnia din preliminariile Europeanului din Italia. Atacantul s-a declarat fericit după succesul tricolorilor mici de la Ovidiu.

"Nu se gândesc astfel de execuţii, când eşti atacant trebuie să dai gol cu orice parte a corpului" a explicat el, după victoria importantă contra Bosniei.

Pe contul său oficial de Insagram, atacantul lui Esbjerg a subliniat importanţa generaţiei de la Under 21: ”Mi s-a oferit o şansă şi nu aveam de gând să o ratez. Sunt mândru să fac parte din generaţia care poate readuce strălucirea fotbalului romanesc. Romania-Bosnia 2-0 !” a fost mesajul atacantului.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‭‭Mi s-a oferit o sansa si nu aveam de gand sa o ratez. Sunt mandru sa fac parte din generatia care poate readuce stralucirea fotbalului romanesc. Romania-Bosnia 2-0 !

A post shared by Adrian Petre (@adrianpetre9) on

 

Născut pe 11 februarie 1998, atacantul arădean s-a transferat în 2017 în Danemarca. Pentru Esbjerg el a reuşit deja să marcheze de 18 ori în 38 de meciuri. La UTA, în două sezoane, Petre a marcat de 30 de ori în 39 de meciuri.  

Afla mai multe despre: adrian petre 

viewscnt
Articole similare