Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Suntem în Alaska", Florin Tănase, fabulos când s-a uitat la clasament. Căpitanul FCSB, sincer despre transfer: "Aş alege banii mai mulţi. Ce? Acolo nu se joacă fotbal?"

"Suntem în Alaska", Florin Tănase, fabulos când s-a uitat la clasament. Căpitanul FCSB, sincer despre transfer: "Aş alege banii mai mulţi. Ce? Acolo nu se joacă fotbal?"

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (26 de ani) ar alege banii din zona Golfului, dacă primeşte o ofertă oficială de transfer, pe care o aşteaptă în această iarnă. De asemenea, a oferit o replică amuzantă când a văzut distanţa faţă de liderul CFR Cluj.

Florin Tănase vrea să se transfere de la FCSB: "Când te duci în Arabia Saudită <<Aoleu, unde s-a dus!>>"

FCSB a pierdut două puncte la Sfântu Gheorghe şi a rămas la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj, care a învins FC Argeş cu 1-0. 

"E un punct câştigat în deplasare, contra unei echipe bune, care joacă un fotbal frumos, cu un public numeros. E bine că nu am pierdut. În prima repriză, dacă reuşeam eu să marchez la lovitura de cap, altfel ar fi decurs meciul, dar asta e. Nu m-a surprins mingea la acea fază, am lovit-o prea în jos, am şters-o prea mult. E fotbal, te poţi încurca cu oricine, poţi bate pe oricine. În a doua repriză... Şi în prima repriză au avut ocazii mari. După ocazii au un avantaj. 

Suntem în Alaska, la -10 (n.r. - puncte faţă de CFR Cluj). Avem primul meci cu ei, am pierdut oameni importanţi, din cauza arbitrului. A fost de galben? Parcă ştia cine are galben", a declarat Florin Tănase. 

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că se aşteaptă o ofertă pentru Florin Tănase, care va pleca doar pentru 3 milioane de euro. Căpitanul echipei a vorbit şi el despre mutare. 

"Rămâne de văzut (despre transfer). Să vină oferta scrisă şi după voi comunica. Clauza e fixă, să vedem dacă va veni oferta. Sunt discuţii, dar... 

(n.r. - Ce ai alege naţionala sau banii?) Tu ce ai alege? Aş alege banii mai mulţi. Ce? Acolo nu se joacă fotbal? Toată lumea zice că avem cel mai slab fotbal, cel mai slab campionat, iar când te duci în Arabia Saudită <<Aoleu, unde s-a dus!>>", a adăugat Florin Tănase. 

VIDEO | Sepsi - FCSB 0-0, în Liga 1

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XX-a a Ligii 1, ultima din 2021. Echipa bucureşteană termină anul pe locul 2, la zece puncte de liderul CFR Cluj. Portarul Ştefan Târnovanu, care l-a înlocuit pe Andrei Vlad în poarta FCSB, pentru că antrenorul Anton Petrea nu avea jucători under 21 la dispoziţie, a fost avut numeroase intervenţii salvatoare.

Clasament: 1 - CFR Cluj - 57 de puncte, FCSB - 47, FC Voluntari - 37, FC Botoşani - 34, CS Universitatea Craiova - 32, FC Rapid - 32. Sepsi ocupă locul 10, cu 26 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbflorin tanaseflorin tanase transfer fcsbsepsi fcsb 

viewscnt
Articole similare