Experiențe împreună.
You are here:

”Suntem mândri de voi!” Ce cadou au primit din partea echipei lui Bicfalvi membrii echipajului avionului care a aterizat într-un lan de porumb din Rusia

”Suntem mândri de voi!” Ce cadou au primit din partea echipei lui Bicfalvi membrii echipajului avionului care a aterizat într-un lan de porumb din Rusia

Stranieri

Comentarii

FK Ural, club la care este legitimat şi Eric Bicfalvi, le-a oferit bilete pe viaţă membrilor echipajului avionului care a aterizat forţat într-un lan de porumb, accident în urma căruia toţi cei 233 de pasageri au supravieţuit.

Zilele trecute, un pilot al companiei Ural Airlines a devenit erou internaţional după ce a reuşit să aterizeze în siguranţă într-un lan de porumb, după ce a pierdut ambele motoare, plus trenul de aterizare. Accidentul s-a petrecut joi, când un Airbus A321 care zbura dinspre Moscova spre Simferopol a apirat în motoare un stol de păsări. Ambele motoare s-au defectat, plus trenul de aterizare, însă piloţii au reuşit să aterizeze în siguranţă într-un lan de porumb şi toţi cei 233 de pasageri au supravieţuit.

În semn de recunoştinţă pentru actul eroic, FK Ural, echipă din oraşul în care-şi are sediul şi compania aeriană Ural Airlines, le-a oferit membrilor echipajului bilete pe viaţă, la meciurile de pe propriul teren:

”Bilete pe viaţă pentru curaj! Vrem să ne exprimăm respectul profund pentru echipajul zborului Ural Airlines U6178. Suntem aşa mândri de voi, concetăţenii noştri! În semn de respect şi recunoştinţă infinite, dorim să dăruim fiecărui membru al echipajului de zbor bilete pe viaţă pentru meciurile de acasă ale lui FK Ural. Vrem să mai simţiti tensiune doar în timpul meciurilor”, este comunicatul celor de la Fk Ural.

viewscnt
Articole similare
Un cal a fost eutanasiat după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Care a fost motivul