Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Suntem revelaţia acestui retur” Gaz Metan prinde aripi după egalul cu FC Argeş

„Suntem revelaţia acestui retur” Gaz Metan prinde aripi după egalul cu FC Argeş

Superliga

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a obţinut un rezultat de egalitate în meciul cu FC Argeş, scor 1-1.

 

Mihai Teja, antrenorul Gazului, este suspendat, iar după meci, la interviu, a apărut secundul, Nicolae Musat. 

 

„Într-adevăr am depus un efort fizic considerabil, dar vorbim după o perioadă foarte grea. Am jucat 5-6 meciuri în 12 zile, destul de dificil, dar ne-am ridicat la nivelul la care toată lumea se aşteaptă de la noi. Azi am întâlnit o echipă pragmatică, după ce a înscris a încercat să facă doar fază defensivă, le-a ieşit până în minutul 94, când am avut acel penalty şi Malele a înscris şi ne-a adus din nou un punct, mai mult decât meritat.

Cifrele şi meciurile arată că suntem revelaţia acestui retur pentru că în iarnă când ne-am reunit ne-a fost foarte greu să ne uităm în clasament. Nu ştiu, auzisem pe cineva că îl durea gâtul când se uita la clasament. 

Împreună cu noul staff am reuşit să facem lucruri frumoase şi obiectivul nostru este a accede sau de a încerca să luptăm pentru o cupă europeană. Avem licenţă, avem tot ce ne trebuie, toate condiţiile pentru a ataca locul 7 şi după aia mai departe  Sincer să fiu nu mă aşteptam, acum îmi pare rău că nu am fost mai pozitiv, dar grupul şi echipa mi-au demonstrat mie, au demonstrat tuturor contestatarilor sau celor care au fost mai duri cu noi că meritam mai multă atenţie, mai multă îngăduinţă şi tot ce putem facem să dăm maximum pe teren.”, a declarat la finalul partidei antrenorul secund al formaţiei Gaz Metan Mediaş.

După acest meci Mediaşul este pe locul 3, cu 25 de puncte. În timp ce FC Argeş este pe locul 2, cu 28 de puncte. 

Liderul clasamentului din play-out este Chindia Târgovişte. 

Afla mai multe despre: gaz metanplay-outliga 1 

viewscnt
Articole similare