Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Suntem un pic şocate". Iulia Curea, despre cea mai dură înfrângere a lui CSM Bucureşti în Liga Campionilor: "A fost o zi neagră"

"Suntem un pic şocate". Iulia Curea, despre cea mai dură înfrângere a lui CSM Bucureşti în Liga Campionilor: "A fost o zi neagră"

Handbal

Comentarii

Jucătoarea lui CSM Bucureşti, Iulia Curea, a comentat prestaţia lui CSM Bucureşti din Ungaria.

CSM Bucureşti nu a avut nicio şansă, sâmbătă, în deplasarea cu Ferencvaros Budapesta, scor 22-33 (9-19), în cea de-a cincea etapă din Grupele Principale ale Ligii Campionilor.

"Nici noi nu ne aşteptam. Ne asumăm, suntem ca şi voi, un pic şocate, pentru că nu ne-a ieşit nimic. Am fost pur şi simplu neputincioase la toate capitolele. Pentru noi a fost o zi neagră la toate capitolele. Toate ne-am simţit îngrozitor, explicaţii motive. Nu vrem să ne scuzăm, ne asumăm, pentru că noi am fost acolo. Chiar nu e vina nimănui, decât vina noastră. Nu am putut să ne mişcăm, nu am putut să facem faţă. 

Nu e timp să stăm să plângem. Avem meci greu la Buzău, avem meciul de acasă cu Metz. Cumva trebuie să facem să ne revenim. Important ar fi să ajungem să terminăm măcar pe patru, să putem juca acest meci de calificare", a declarat Iulia Curea.  

Afla mai multe despre: iulia cureacsm bucuresticsm bucuresti liga campionilorcsm bucuresti ferencvaros 

viewscnt
Articole similare