Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Supărarea medieşenilor după eşecul dur de la Giurgiu: "Trebuie să schimbăm lucrul ăsta"

Supărarea medieşenilor după eşecul dur de la Giurgiu: "Trebuie să schimbăm lucrul ăsta"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan a pierdut la Giurgiu după două succese la rând în Liga I. Dacă acasă au câştigat cu Dinamo şi Craiova, în deplasare ardelenii au pierdut clar cu Viitorul şi Astra, echipe cu care se bat pentru un loc de play-off.

Medieşenii au fost dezamăgiţi că nu au ajuns ei în locul astralilor pe poziţia a doua în campionat. Pleşca nu se fereşte să explice motivele ratării obiectivului. 

"Atunci când jucăm acasă arătăm ca o echipă de play-off, când jucăm în deplasare, mă refer la Viitorul şi la Astra, când întâlnim echipe puternice arătăm ca o echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării. Trebuie să schimbăm lucrul ăsta" a spus dezamăgit portarul medieşenilor. 

"Trebuie să avem continuitate dacă vrem să facem performanţă, să avem echilibru şi în rezultate şi în joc. Nu am prins o zi bună, Astra are calitate, jucători buni, dar eu deja mă gândesc la meciul cu Poli Iaşi. Am trecut peste acest meci, suntem supăraţi, dar trebuie să dăm mai mult la antrenamente şi la următorul meci" l-a completat Mihai Teja. 

Antrenorul Mediaşului a ţinut să infirme şi zvonurile care îl dădeau ca un posibil viitor înlocuitor pentru Dică. 

"Pe mine nu m-a contactat nimeni, nu am vorbit cu nimeni. Nu ştiu de unde s-a auzit sau ce s-a auzit. FCSB are antrenior şi Dică e colegul meu. Îl respect, dar n-a fost niciun contact şi nu am vorbit cu nimeni" a precizat Teja.

Afla mai multe despre: gaz metanpleşcateja 

viewscnt
Articole similare