Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Supărat după tragerea la sorţi din Europa League, Dan Petrescu va fi cinstit de un jucător: "Pentru asta trebuie să îi dau o bere"

Supărat după tragerea la sorţi din Europa League, Dan Petrescu va fi cinstit de un jucător: "Pentru asta trebuie să îi dau o bere"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a fost extrem de supărat şi se consideră ghinionist după tragerea la sorţi din Europa League, însă unul dintre jucătorii săi are cu totul alte motive pentru care vrea să îşi cinstească antrenorul.

Adrian Păun (24 de ani) a fost convocat în premieră de Cosmin Contra la echipa naţională şi îl consideră pe Dan Petrescu principalul motiv pentru forma sa bună din acest start de sezon: "Trebuie în primul rând să îi dau bere că m-a băgat în echipă şi m-a făcut căpitan, am jucat atâtea meciuri cu dânsul şi pentru asta trebuie să îi dau o bere", a spus mijlocaşul campioanei. 

  • CFR Cluj va juca într-o grupă cu Lazio Roma, Celtic Glasgow şi Rennes. 

În şase meciuri a jucat Păun în acest sezon şi a marcat patru goluri, iar totodată a oferit şi patru assist-uri. Un produs al academiei de la CFR, Păun este cotat în acest moment la 900.000 de euro.

Cosmin Contra i-a mai chemat de la CFR pe Ciprian Deac, dar şi pe Mihai Bordeianu, un alt debutant. 

Afla mai multe despre: dan petrescuadrian pauncfr cluj 

viewscnt
Articole similare