Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super Bowl 52 | New England Patriots - Philadelphia Eagles, exclusiv pe Telekom Sport 1, luni, de la 01:30

Super Bowl 52 | New England Patriots - Philadelphia Eagles, exclusiv pe Telekom Sport 1, luni, de la 01:30

NFL

Comentarii

Cel mai important eveniment al weekendului este în direct pe Telekom Sport 1. După miezul nopţii începe marele Super Bowl: New England - Philadelphia, de la unu şi jumătate.

Pe US BANK din Minneapolis se întâlnesc New England Patriots şi Philadelphia Eagles. Ediţia cu numărul 52 a Super Bowl-ului poate fi evenimentul recordurilor sau al premierelor.

Cu o victorie, Tom Brady şi compania, ar conduce-o pe New England spre al şaselea trofeu. Perormanţă pe care, în istoria fotbalului american, au mai reuşit-o doar cei de la Pittsburgh Steelers . De partea cealaltă, vulturii de la Philadelphia sunt la un succes depărtare de primul trofeu din istoria clubului. Campioana en-titre se bazează în special pe ofensivă. Fără greşeală în play-off, echipa condusă de Bill Belichick este pentru a treia oară în ultimii patru ani în ultimul act. Cei de la Eagles nu au mai ajuns în Super Bowl din sezonul 2004, atunci când au pierdut chiar contra lui New England. De această dată echipa lui Doug Pederson se bazează pe defensiva care i-a adus titlul din conferinţa naţională. Pe lângă spectacolul din teren, în pauză Justin Timberlake va întreţine atmosfera.

Evenimentul începe Luni de la 01:30 pe Telekom Sport 1.


 

Afla mai multe despre: super bowlsuperbowl 52new england patriotsphiladelphia eagles 

viewscnt
Articole similare