Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super contractul pe care Ianis Hagi l-a semnat în secret: ”Sincer, nu voiam să semnez!” Rakitic şi Pique, printre argumente. EXCLUSIV

Super contractul pe care Ianis Hagi l-a semnat în secret: ”Sincer, nu voiam să semnez!” Rakitic şi Pique, printre argumente. EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Înainte să fie transferat definitiv de Rangers, Ianis Hagi a semnat un contract foarte important, cu o firmă de impresariat care îi reprezintă, printre alţii, pe Umtiti, Pique şi Rakitic.

  • Astăzi, de la 19:00, pe Telekom Sport 1, urmăreşte un super interviu realizat de Tudor Silviu Samuilă cu Ianis Hagi.

Oficialii lui Rangers au decis să-l transfere definitiv pe Ianis Hagi, după evoluţiile foarte bune pe care le-a avut în perioada în care a fost împrumutat de la Genk. Însă tânărul internaţional român a semnat în această perioadă încă un contract important. Ianis Hagi este reprezentat acum de o firmă de impresariat care are sub contract câteva vedete de la FC Barcelona, Chelsea, PSG sau Real Madrid. 

Ianis Hagi a semnat un contract cu impresarii lui Rakitic şi Pique

Mijlocaşul de 21 de ani l-a avut până nu demult impresar pe Pietro chiodi, cel care a intermediat transferurile la Fiorentina şi Genk. Însă Ianis Hagi a semnat recent un contract cu o firmă de impresariat mult mai mare, AC Talent, care are în portofoliu câteva dintre starurile din fotbalul mondial. Ianis spune că aceştia au insistat să-l aibă sub contract, deşi el n-a fost iniţial de acord
”Au luat legătura prima dată cu tatăl meu, m-au căutat prin el. Şi-au dorit de mai mult timp să mă semneze. Eu aveam deja semnat cu Pietro Chiodi. Pot spune că am fost foarte mulţumit pe toată perioada în care am lucrat cu Pietro şi vreau să îi mulţumesc pentru cei patru ani în care am lucrat împreună. Tata mi-a spus de ei imediat după ce am încheiat contractul cu Pietro. Sincer, nu voiam să semnez. Voiam să am o perioadă în care să fiu singur, să aştept, să văd ce se întâmplă”, a declarat Ianis Hagi pentru Telekom Sport.

Ianis Hagi a semnat un contract cu AC Talent. Ce jucători mai reprezintă aceştia

AC Talent este o firmă de impresariat care se laudă cu câţiva dintre cei mai buni jucători din lume. De altfel, Ianis Hagi spune că acesta a fost unul dintre argumentele pe care cei de la AC Talent le-au folosit când i-au propus un contract. 
”Mi-a spus că îl reprezintă pe Pique, pe Umtiti, pe Rakitic, Perez care e acum la Roma, jucători foarte buni care joacă la cel mai înalt nivel. Pe mai mult de doi ani nu poţi să semnezi, dar după aceea depinde de relaţia pe care o ai cu agentul”, a mai spus Ianis Hagi pentru Telekom Sport. 

Ce jucători are AC Talent sub contract:

Kepa - Chelsea
Samuel Umtiti - FC Barcelona
Dani Parejo - Valencia
Gerard Pique - FC Barcelona
Ivan Rakitic - FC Barcelona
Ander Herrera - PSG
Lucas Vazquez - Real Madrid
Carles Perez - AS Roma
Pablo Mari - Arsenal

Prima condiţie pe care Ianis Hagi a pus-o după ce a semnat contractul cu AC Talent

Ianis Hagi a avut şi o condiţie pe care le-a pus-o celor de la AC Talent. Mijlocaşul român susţine că şi-a dorit foarte mult să rămână la Rangers şi le-a transmis impresarilor să echipa scoţiană este prima opţiune pentru el. 
”Le-am transmis agenţilor mei că prima mea opţiune e Rangers, dacă ei mă vor şi au posibilitatea să mă cumpere. În acelaşi timp eram liniştit, pentru că dacă nu se va întâmpla cu siguranţă voi găsi o altă soluţie”, a mai spus Ianis Hagi pentru Telekom Sport. 
 
Autor: Mihai Dolinschi
 

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare