Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super investiţia pe care o face Cristi Borcea. 200 de milioane de euro pentru un proiect grandios

Super investiţia pe care o face Cristi Borcea. 200 de milioane de euro pentru un proiect grandios

Diverse

Comentarii

Ieşit din închisoare, Cristi Borcea dă lovitura în afaceri. Fostul patron al lui Dinamo a primit avizul de la Primăria Bucureşti pentru un complex imobiliar într-o zonă scumpă a Capitalei. Investiţia este uriaşă.

Cristi Borcea nu pierde timpul şi lucrează la un proiect important, care o să-i rotunjească serios conturile. Potrivit Hotnews, fostul patron al lui Dinamo vrea să ridice un complex imobiliar în Bucureşti, pe malul Lacului Tei, aproape de baza sportivă Dinamo. Recent, Cristi Borcea a primit vestea că Primăria Generală a Capitalei i-a dat avizul pentru construcţia.

Complexul urmează să cuprindă două blocuri cu 14 etaje, parter, două niveluri subterane şi spaţii verzi. Clădirile urmează să aibă o înălţime de 45 de metri. Complexul va fi ridicat chiar pe marginea Lacului Tei, la aproximativ 30 de metri, după cum reiese din proiect.

Va fi o adevărată lovitură financiară pentru Cristi Borcea. Investiţia este de aproximativ 200 de milioane de euro, însă în acea zonă preţul pe metrul pătrat construit sare lejer de 2.000 de euro. Sursa citată mai scrie însă că Borcea derulează aceast proiect prin interpuşi şi în acte apar mama acestuia - Elena Borcea şi sora omului de afaceri - Călin Violeta.

Cristi Borcea se gândeşte să o preia din nou pe Dinamo

Pe lângă afaceri, Cristi Borcea ia în calcul şi un alt plan. Omul de afaceri se gândeşte să se implice din nou la Dinamo, club care a ajuns într-o situaţie dezastruoasă. Dumitru Dragomir a dezvăluit că Borcea şi-ar dori să investească din nou în Ştefan cel Mare. Nu singur, ci alături de Nicolae Badea, Viorel Cataramă şi chiar Ionuţ Negoiţă. Dragomir susţine că i-a propus şi lui să se implice, dar a refuzat:

”Acum au venit la mine nu să cotizez, să conduc. Era un grup de 9 persoane care vor să preia clubul. Cu Badea, Borcea, Cataramă, actualul Ionuţ Negoiţă, fără Claudiu Florică. Nouă inşi eram. Eu am renunţat pentru că am 74 de ani şi trăiesc pentru 94, aşa că nu este o problemă”, a declarat Dragomir pentru ProSport Live, în urmă cu aproape o săptămână.

Afla mai multe despre: cristi borcea 

viewscnt
Articole similare