Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super jucătorul care l-a refuzat pe Gigi Becali şi a semnat cu Ludogoreţ. ”Am ales salariul mai bun!”

Super jucătorul care l-a refuzat pe Gigi Becali şi a semnat cu Ludogoreţ. ”Am ales salariul mai bun!”

Fotbal

Comentarii

Hamza Younes a dezvăluit în cadrul unui interviu că fost ofertat în 2014 de către FCSB, dar a ales să semneze cu Ludogoreţ. Tunisianul recunoaşte că bulgarii i-au oferit un salariu mai bun, dar spune că a luat în calcul şi rivalitatea dintre Petrolul Ploieşti şi ”roş-albaştri” la momentul deciziei.

”A fost o decizie grea pentru mine, pentru că şi FCSB şi Ludogoreţ jucau atunci în Liga Campionilor. Ambele echipe m-au dorit, dar cea mai serioasă ofertă a venit din partea celor de la Ludogoreţ, pe lângă faptul că mi-au dat un salariu mai bun. Totodată, ca să fiu sincer, mi-am dorit mai mult să merg la Ludogoreţ, pentru că ştiu rivalitatea dintre Petrolul şi Steaua. Am avut şi asta în minte”, a spus Hamza Younes la Ploieşti TV.

Deşi mai avea un an de contract cu gruparea elenă de prim eşalon Aris Salonic, pentru care a bifat 24 de prezenţe şi a înscris 9 goluri în stagiunea precedentă, Hamza Younes a ales să-şi rezilieze înţelegerea cu grecii şi să-şi continue cariera la FC Petrolul Ploieşti.

”Am promis că mă voi întoarce şi am făcut-o! Mă bucur foarte mult că, după toţi aceşti ani, am revenit, practic, acasă! Mai aveam un an de contract cu Aris, dar mi-am dorit foarte mult să mă întorc şi să îmi termin cariera aici. Am 33 de ani şi sper să rămân la Petrolul până când mă voi retrage”, a spus Hamza la revenirea în fotbalul românesc.

Afla mai multe despre: hamza younesgigi becalifcsb,  

viewscnt
Articole similare