Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super Liga greacă suspendată după ce un arbitru a fost atacat în afara terenului de joc

Super Liga greacă suspendată după ce un arbitru a fost atacat în afara terenului de joc

Stranieri

Comentarii

Toate meciurile din acest week-end din Super Liga Greacă au fost suspendate în mod oficial, ca urmare a grevei arbitrilor. Unul dintre oficiali a fost atacat în afara casei sale, anunţă BBC.

Thanasis Tzilos (arbitru FIFA) a ieşit joi din spital după ce a avut nevoie de îngrijiri medicale ca urmare a unui atac.

Asociaţia Arbitrilor din Grecia anunţă: ”În semn de solidaritate nu vom presta niciun tip de activitate în perioada următoare” scrie BBC.  Oficialii Super Ligii din Grecia au confirmat că meciurile din acest weekend au fost amânate: ”Ne exprimăm indignarea pentru  atacul violent asupra lui Thanasis Tzilos, precum şi pentru celelalte atacuri la adresa arbitrilor din Liga noastră. Nu vom mai permite acestor persoane violente să încerce sau să continuie să ne terorizeze”.

Ultimul meci arbitrat de  Tzilos a fost partida dintre Olympiakos şi Xanthi, meci terminat la egalitate, 1-1. Atât Olympiakos cât şi Panathinaikos au condamnat atacul asupra lui Tzilos: ”Fotbalul din Grecia a atins un minim istoric la acest capitol” şi ”Mafia domneşte în fotbalul din ţara noastră” au fost primele reacţii ale celor două cluburi uriaşe din Grecia.

Super Liga din Grecia a fost suspendată în acest an şi în luna martie, după ce preşedintele de la PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu a intrat pe teren cu un pistor. De asemenea, în 2014-2015 campionatul a fost suspendat de alte trei ori. Autorităţile elene au ajuns la un acord ca pentru meciurile importante din campionat, Liga să aducă arbitri străini. 

Afla mai multe despre: paok salonicrăzvan lucescucampionatul greciei 

viewscnt
Articole similare